Antena Căutare

iUmor 2020, ediția 11: Jasmina Negrea, blonda cu spirit de glumă îl cucerește pe Mihai Bendeac

Jasmina Negrea a urcat pe scena iUmor plină de energie pozitivă și entuziasm, animându-i pe jurați.

jasmina la iumor Galerie
iUmor 2020: Jasmina Negrea Drăgan, blonda cu spirit de glumă îl cucerește pe Mihai Bendeac

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Jasmina, concurenta iUmor, se laudă cu 100.000 de urmăritori pe Tik Tok unde postează mereu video-uri amuzante. Frumoasa blondă în vârstă de 20 de ani vine din Timișoara și e gata să îi ia la rost pe jurații iUmor.

Când a urcat pe scenă, Delia a recunoscut-o imediat.

Jasmina a fost vânată de mine. Ea a ajuns pe această scenă la recomandarea mea. (…) și eu am simțit așa că finally ne cunoaștem”, a mărturisit Delia.

Se pare că Jasmina și Bendeac au istorie împreună. Ea l-a văzut pe stradă, prin Timișoara, pe Mihai și a strigat după el, fiind complet cucerită de look-ul lui.

Nu știam dacă îți plac grasele, dar am venit pentru tine special”, i-a spus Jasmina.

Jasmina le povestește juraților iUmor pățaniile ei din Timișoara, oraș în care a ajuns pentru că era studentă. Concurenta spune că urăște toate gropile și semafoarele din Timișoara și l-a informat și pe primar de acestă situație.

Pline de energie și entuziasm, Jasmina povestește și cum a fugit cu un băiat, tot chel și cu barbă, în genul lui Mihai Bendeac.

E super personaj și merită să aprofundeze treaba asta calumea și să-și dea maximum de interes pe care-l are pentru că e un material foarte bun de lucru”, spune Delia spre Jasmina.

Jasmina și-a mai exprimat o dorință arzătoare, spunând că visează să ajungă într-un videoclip de-al Deliei.

A venit cu atmosfera, a venit cu o energie pozitivă. (...) Nu am regăsit nimic amuzant în povestioara cu pretenții de stand-up comedy ale acestei fete”, a spus Cheloo.

Dacă ar fi să pup pe cineva sezonul ăsta, tu ai fi”, i-a măsrturisit Bendeac.

Zis și făcut, Mihai Bendeac a plecat după Jasmina în culise și a sărutat-o.

Jasmina a primit 2 x LIKE de la jurații iUmor.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor 2020, ediția 11: Valentin Luca, invitat special al serii, s-a pregătit să îi amețească pe jurați cu băuturi incred... iUmor 2020, ediția 11: Costel, invitatul special al Ediției 11, pentru prima dată spe scena iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x