Căutare Live

Finala iUmor 2020. Mădălin Ghioc a venit pe scenă cu un număr spectaculos, care a surprins jurații

Mădălin Ghioc se află printre finaliști sezonului 9 Iumor. Acesta a surprins cu numărul lui deosebit și în audiții, însă în finală a venit mai pregătit că niciodată.

Mădălin Ghioc a venit pe scenă cu un număr spectaculos, care a surprins jurații

Mădălin Ghioc a venit în audiții cu glume despre oamenii din Bacău și cu un moment inedit și savuros, care a surprns publicul și i-a făcut să râdă cu poftă. Acesta nu se aștepta nici măcar o secundă să treacă în marea finală, nu se aștepta să treacă mai departe de audiții , pentru el este o mare realizare faptul că a ajuns până aici. Marea lui uimire a fost că nu s-a încurcat pe parcursul momentului din audiții.

Concurentul este agent de vânzări într-un magazin de electrocasnice, iar cel mai ciudat lucru pe care l-a "vândut" a fost o drujbă.

Citește și: Momentul făcut de Mădălin Ghioc pe scena iUmor i-a impresionat pe jurați. Mihai Bendeac: "Ești foarte, foarte mișto!"

Mădălin Ghioc, număr spectaculos în finala iUmor, sezonul 9

Mădălin Ghioc a avut unul dintre cele mai senzaționale și pregătite numere din finala sezonului 9 iUmor. A construit un moment frumos, iar la final le-a cerut autografe juraților pe fotografii cu fețele lor.

"Pentru a doua oara este ireproșabil. Ai avut emoții? De câte ori ai repetat? De peste 100 de ori! Mă bucur să aud asta. Te felicit și îți mulțumesc că ai venit.", a spus Mihai Bendeac.

Citește și: Mădălin Ghioc, finalist la a cincea ediție iUmor

Concurentul s-a sincronizat perfect și a primit o mulțime de laude din partea lui Mihai Bendeac și a lui Delia.

"Tu ne-ai pus în ramă, te pun și eu în ramă", i-a mărturisit Cheloo.

Mădălin Ghioc a primit 3 x LIKE și a intrat la votul publicului.

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Finala iUmor 2020. Alin Georgescu a venit cu un moment diferit: "Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva"... Finala iUmor 2020. Gabriela Porumbacu, bruneta care a stârnit cele mai multe râsete în public...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x