Finala iUmor 2020. Mihai Tasici, momentul care l-a ridicat pe Cheloo de la masa juriului

Mihai Tasici se numără printre finaliști emisiunii "iUmor" sezonul 9. Acesta i-a încântat pe cei trei jurați cu numărul său de stand-up și în finală, iar Cheloo a apelat la un gest neașteptat.

Mihai Tasici, momentul care l-a ridicat pe Cheloo de la masa juriului

Mihai Tasici i-a lăsat mască pe jurații "iUmor" cu glumele sale și a făcut spectacol în marea finală a sezonului 9.

Concurentul a urcat pe scenă în pași timizi și cu multe emoții, însă momentul lui i-a surprins pe toți și a atras toată atenția.

Competiția este una strânsă, Mihai Tasici va lupta pentru premiul cel mare în valoare de 20.000 euro cu alți 12 concurenți, printre care Ela Voineag, Fachirul din Periș, Giorgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Ștefan Nistor, Andrei Ungureanu, Iasmina Negrea, Biba Struja.

Mihai Tasici a venit emoționat în marea finală "iUmor", dar totuși încrezător în propriile forțe. În audiții, tânărul i-a lăsat pe Mihai Bendeac și Cheloo cu o impresie bună, care au considerat că nu va face un moment diferit, unic.

Citește și: Mihai Tasici i-a lăsat mască pe jurații „iUmor” cu glumele sale! Reacția de milioane a lui Cheloo: „Mestre, tu ești?!”

După ce a venit la "iUmor", Mihai a primit mesaje frumoase din partea oamenilor dragi, chiar și din partea fostelor iubite, cele despre care a făcut câteva glumițe inofensive.

Nu are speranțe mari că va câștiga, însă și-a dorit din totdeauna să își încerce norocul, chiar dacă nu au existat prea multe șanse.

Mihai Tasici a făcut un moment savuros

Mihai Bendeac și Cheloo i-au apreciat glumele tânărului, mai mult de atât, jurații au râs cu poftă de momentul savuros al concurentului. Glumele lui au fost pe gustul celor trei de la masa juriului, iar acest lucru a fost de-a dreptul vizibil.

Concurentul a primit o avalanșă de aplauze din partea publicului și a lui Cheloo.

"Dacă ai de gând să slăbești, să nu îți pierzi umorul. Felicitări, mi-ai modificat ziua. Eu cred că tocmai ai modificat finala. Sunt fan, apreciez foarte mult, eu cred că asta ar trebui să primesc în această emisiune. Ăsta este umorul care îmi place mie, dar asta nu înseamna că vei merge la vot.", a spus Cheloo, surprins si entuziasmat de momentul concurentului.

Și Delia a ținut să îi spună câteva cuvinte."Felicitări, îți meriți locul aici, ai făcut o treabă fantastică. Bravo!", a spus ea.

Citește și: Cine este Mihai Tasici, concurentul care a fost votat să ajungă direct în finala iUmor. Cheloo: ”Nefericirea ta ne înveselește!”

Cheloo a apelat la un gest neșteptat, s-a ridicat de la masa juriului și l-a aplaudat furtunos pe Mihai Tasici.

Mihai Tasici a primit 3 x LIKE și merge mai departe la votul publicului.

"Toate planurile mele în această seară au fost spulberate de către Mihai Tasici.",a mai adăugat Cheloo în culise.

Mihai a ținut neapărat să vină în culise și să îl felicite personal pe concurentul care a făcut spectacol.

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Ultimele știri