Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Daria Ștefania a luat scena cu asalt cu autoironia ei morbidă. “Deschidere emoționantă, număr inexistent”

În ediția 15 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în finala iUmor, Daria Ștefania, finalista aleasă în ediția 3, revine la iUmor.

daria stefania iumor Galerie
iUmor, 26 mai 2021. Daria Ștefania | antena 1

Daria Ștefania revine la iUmor în marea finală, pregătită se demonstreze la cei 17 ani ai săi că a fost capabilă să mai scrie încă un text original.

După ce în audiții Mihai Bendeac a simțit nevoia să vorbească cu părinții ei pentru că nu a crezut-o că și-a scris singură textul, astăzi concurenta iUmor revine în forță pentru a arăta tot ce poate.

Frumoasa Daria Ștefania a povestit că a vorbit până și cu psihologul ei despre Mihai Bendeac.

“I-a făcut profilul psihologic și mi-a spus cum să mă comport cu el”, spune Daria.

Glumele sinistre la care nu s-a râs

Daria Ștefania a intrat în scenă plină de energie, pregătită să vorbească despre viață, prieteni și greutățile din adolescență. De asemenea, ea a vorbit și despre părinții ei și despre depresie.

“Eu și sora mea moștenim depresia de la el. Mă bucur că mai împărțim ceva în afară de pensia de handicap”, spune Daria.

Concurenta iUmor a vorbit și despre standardele impuse de societate și tulburările alimentare pe care le dezvoltă tinerele din cauza faptului că își doresc să fie slabe.

Citește și: iUmor, 19 mai 2021. Alina Păduraru, biologul de serviciu, cu glumele sub microscop. “Cum să vă vaccinați în funcție de zodie”

“M-a trimis și pe la mănăstiri. Un preot m-a chemat să stau la el la mănăstire, dar nu ca să mă pocăiască”, spune Daria.

Gluma i-a șocat pe jurații și prezentatorii iUmor.

“Revenind la mama, mi-a recomandat o carte foarte bună despre cum să învingi anorexia. (…) Să-mi spui mie doar mănâncă e ca și cum i-ai spune lui Guess Who să fie doar relevant”, a povestit Daria.

Gluma care i-a lăsat pe toți cu gura căscată a fost următoarea:

“Știți cum se numește sexul între anorexici? Artroză”, a zis Daria.

Și cum nu putea încheia altfel, Daria le-a spus:

“Dacă ați savurat acest moment, mă bucur nespus, dar nu uitați să îl vomitați mai târziu”, a mai zis concurenta iUmor.

Reacția juraților iUmor după momentul Dariei Ștefania

“M-am simțit alături de tine în acest număr. Mi se pare că e foarte greu în această viață să vomiți tot ce înghiți. Pe de altă parte am râs de m-am spart. Părinții cred că sunt încă mândrii cu tine. Nu înțeleg cum ai ajuns în finală, dar înțeleg cum ai să pleci. Veselă”, spune Cheloo.

“Mă întrebam de ce nu râdem, că nu prea s-a râs. Au fost glume bune, a fost un moment bunicel, dar nu s-a râs. Și cred ncă ai fost un pic tracasată”, a mai spus Delia.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Daria Ștefania, eleva cu umor negru influențată de Cheloo la 10 ani. Întâlnirea cu Cheloo a marcat-o

“Daria Ștefania este creația mea, ca să spun așa din cauza faptului că eu în acel moment am acuzat-o ep această fată că nu și-a scris textul, s-a creat o vâltoare din-asta la care eu nu mă așteptam. Deci probabil că oamenii de acasă, ca să-mi facă mie rău, (...)au votat-o ca să meargă în finală, lucru care mi se pare complet greșit”, spune Mihai Bendeac.

“Mădălin Cârje nu a venit în semifinală pentru că a considerat că votul a fost cumva manipulat de ceea ce s-a întâmplat”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

“Acesta nu a fost un număr pentru o finală iUmor și asta nu neapărat din cauza textului”, a zis Mihai Bendeac.

“Deschidere emoționantă, număr inexistent”, a mai adăugat Cheloo.

Daria Ștefania nu a primit niciun LIKE de la jurații iUmor.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurentul favorit iUmor prin SMS la 1313, după START VOT, trimițând prenumele concurentului!

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Finala iUmor 2021. Doru Nicuț, zis și Nicuțul, face furori în finala iUmor. “A fost chiar foarte bun, jur”... Finala iUmor 2021. Andrei Garici, cu numărul pregătit în doar 3 ore, vine cu un roast usturător. “Mamaie, n-am râs!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x