Antena Căutare

iUmor, 19 mai 2021. Alina Păduraru, biologul de serviciu, cu glumele sub microscop. “Cum să vă vaccinați în funcție de zodie”

În ediția 14 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în semifinala iUmor, Alina Păduraru revine cu o serie de glume proaspete legate de medicină.

alina paduraru iumor Galerie
iUmor, 19 mai 2021. Alina Păduraru | antena 1

Alina Păduraru a revenit pe scena iUmor cu o serie de glume științifice. Viața ei s-a schimbat după iUmor și spune că are mai mulți fani pe YouTube.

Frumoasa concurentă iUmor a intrat în scenă zâmbind, fiind emoționată pentru momentul ei.

“Foarte simpatică, e genul de om jovial, inocent, dar și inteligent”, spune Delia.

“Prințesa moleculelor!”, a zis Dan Badea în culise.

Alina s-a decis să vorbească despre vaccinul anti-Covid, dar și despre cei sceptici, care nu au încredere în puterea științei.

Concurenta iUmor are 8 ani de studii în bio-chimie, dar nu se încumetă să îl contrazică pe vecinul ei care nu a citit nimic despre vaccin, dar pur și simplu nu are încredere.

Alina prezintă zodiacul vaccinării

Pentru a crește imunitatea, Alina spune că mai bine ar fi să facem caterincă și a venit să ne spună tuturor cum să ne vaccinăm în funcție de zodie.

“Să vedem ce spun astrele Zeneca despre horoscopul pe luna aceasta”, a spus Alina.

“Rac. Știm că ești cea mai sentimentală zodie, dar nu mai pune la suflet toate înțepăturile. Leu. După vaccinare vei fi foarte amețit, dart u ești obișnuit ca totul să se învârtă în jurul tău”, a completat Alina.

Alina a făcut o glumă și pe seama lui Vlad Drăgulin, spunând că e deja destul de înțepat și nu are importanță ce vaccin alege.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Alina Păduraru, "cercetătorul" care dansează la bară, i-a impresionat pe toți cu numărul său științific

“Vărsător. Inventezi tu un nou vaccin că te plictisești în sala de așteptare. Le spui celorlați care așteaptă că vaccinul tău e bazat pe tehnologia Yahoo mesager și conformă 99% protecție, confort și prospețime”, spune Alina.

“Vărsătorul merita mult mai multă creativitate în treaba asta cu vaccinarea”, spune Delia care e zodiac Vărsător.

Înainte de a încheia pamfletul, Alina a mai menționat:

“Vaccinul nu conține cip (…) vine direct cu sensor de parcare și promoție la Netflix”.

Reacția juraților iUmor după momentul Alinei Păduraru

“Mi-a plăcut. Ești aceeași prezență fermecătoare, aceeași prezență gingașă care livrează ce trebuie să livreze”, spune Mihai Bendeac.

“Ești fermecătoare, mă bucur să te revăd, bravo!”, i-a transmis Delia.

Citește și: iUmor, 12 mai 2021. Irene Boclincă, transformare de AUR, în Diana Șoșoacă. “Nenorociților, vă distrug!”

“Consider că subiectul era interesant. Mie mi-a plăcut întotdeauna zodiacal, m-am ghidat toată viața după zodiac. (…) Mie mi se pare că ați fost toți la milimetru”, spune Cheloo.

Alina Păduraru a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 19 mai 2021. Nechifor Bugeac, cronicarul, revine în semifinală cu lecția de astronomie și un rap autentic... iUmor, 19 mai 2021. Compania de Teatru Cristi Toma, luați de val, au stârnit hohote de râs cu piesa de teatru “Scafandri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x