Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Marie Janette i-a ținut pe toți în suspans, mai ales pe Mihai Bendeac. “Vreau să vă arăt cum nu ne pupăm”

În ediția 15 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în finala iUmor, Marie Janette, finalista aleasă în ediția 4, a venit cu o surpriză pentru Mihai Bendeac.

marie janette iumor Galerie
iUmor, 26 mai 2021. Marie Janette | Antena 1

Marie Janette se întoarce în finala iUmor plină de energie, pregătită să facă show, fiind sigură pe ea și pe cât de pregătită este.

“Cred că a fost cea mai frumoasă surpriză din viața mea. (…) E prea multă presiune să vii cu gândul să câștigi. Pentru mine e deja un câștig că sunt aici prin voturile oamenilor”, spune Marie.

Concurenta iUmor a mai spus că se simte relaxată pentru că ea deja știe că a câștigat ceva, ajungând până în această etapă.

Marie a pregătit și de această dată poze cu reacțiile fanilor la numărul ei de umor din audiții. Unul dintre urmăritori se întreba cum a ajuns în finală.

“Cu metroul și apoi pe jos”, spune Marie.

Concurenta iUmor povestește că între timp a rezolvat și problema cu pozele indecente, după ce le-a trimis băieților o poză cu ea în care taie o banană.

“Eu voiam să le arăt că știu să și gătesc”, a mai zis concurenta iUmor.

Se pupă ori nu se pupă? Aceasta e întrebarea

Marie Jeanette spune că unii băieți mai insistenți au venit și cu replici de agățat, iar astăzi ea a venit cu 3 dintre ele.

“Baby, haide să facem mai mulți copii decât putem hrăni”, spune Marie că a fost una dintre ele, iar preferata ei a fost “Ai cumva o oglindă în buzunar? Că mă văd pe mine în pantalonii tăi”.

Marie Jeanette povestește că nu a avut cele mai plăcute experiențe cu bărbații.

“De ziua mea i-am spus tipului să-mi facă o surpriză, dar să nu fie nimic scump. Și a înțeles. S-a culcat cu cea mai ieftină prietenă a mea”, zice concurenta iUmor.

Citește și: iUmor 2020: Marie Janette Petcu îi face ochi dulci Deliei

Marie a continuat cu seria de replici acide pe care le-a primit de la urmăritori și spune că unele dintre el ear putea fi folosite ușor pe post de reclame.

Finalista iUmor a mai spus că unul dintre motivele pentru care s-a întors este că vrea să fie mai aproape de Cheloo și, de asemenea, a mai zis că bunica ei îi transmite salutări. Cheloo i-a răspuns asemenea.

“Mi-ai făcut bunica fericită. Nu pot să cred că spun asta”, spune Marie.

Marie a avut și un mic roast pentru Mihai Bendeac, despre care a crezut că e singur la părinți.

“Atunci dacă nu ești de ce te porți ca și cum ai fi și te superi mereu când nu primești toată atenția?”, îi zice concurenta iUmor.

Marie mai spune că nu știe cine are probleme mentale mai mari, ea că a slăbit până la 46 kg sau Mihai care are un fetiș cu fetele slabe.

“Am auzit că o să devină probă de casting la iUmor să te pupi cu Mihai. Adevărul e că eu îmi doresc puțin să mă pup cu Mihai”, a mai adăugat Marie.

Ba chiar, l-a chemat pe Mihai Bendeac pe scenă.

“Vreau să vă arăt cum nu ne pupăm”, spune Marie.

Concurenta iUmor l-a legat cu mâinile la spate și chiar a mâncat și puțină ceapă.

“Mamă, ce pute”, spune Mihai Bendeac.

“Nu se întâmplă nimic?”, a mai adăugat juratul iUmor.

“Păi v-am arătat cum nu ne pupăm”, spune Janette.

“Domnișoara Petcu trebuia să-și bage ceapa în gură, să îl pupe pe Bendeac și apoi să o scuipe. Ar fi fost un moment relative umortistic”, spune Cheloo.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Marie Janette

“În primul rând mă interesează de ce te-ai gândit că o să fie un moment atât de special faptul că nu l-ai pupat”, a întrebat-o Delia.

“Pentru că deja toată lumea se așteaptă ca să te pupe Mihai”, i-a zis Marie.

Citește și: iUmor,19 mai 2021. Elena Albu a revenit în semifinală cu rime haioase despre femei și bărbați. “Arăți precum Golum la Techirghiol”

“Părerea mea e că a fost slăbuț. Mai slab decât data trecută și decât data trecută”, spune Cheloo.

“Eu cred că nu are nimeni ce să-ți reproșeze. (…) Eu consider că nu întotdeauna trebuie să râzi cu lacrimi ca să fie bine”, i-a spus Mihai Bendeac.

Marie Jeanette a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurentul favorit iUmor prin SMS la 1313, după START VOT, trimițând prenumele concurentului!

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Finala iUmor 2021. Vlad Bieltz, cu glume despre relații eșuate și liceu. “Vlad, din partea mea ai o trotinetă"... Finala iUmor 2021. Radu Carbon, zis și Zeul Somnului, a adus căscatul în platoul iUmor. “Deci era noaptea minții”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x