iUmor,19 mai 2021.Diana Oprea a trecut de la manele jazz la piesele de la Paraziții în stil jazz.“Mi se pare foarte bună alegerea”

În ediția 14 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în semifinala iUmor, Diana Oprea revine la iUmor după ce a făcut furori cu manelele jazzy în audiții.

iUmor,19 mai 2021.Diana Oprea

antena 1

Diana Oprea a revenit la iUmor în semifinală într-o formă de zile mari, cu o ținută neagră extravagantă și un machiaj pe măsură.

Și de această dată Diana s-a pregătit foarte bine pentru că ea spune că e maniacă și control freak și nu îi place să lase pe ultima sută de metri tot ce are de făcut.

“Știam de dinainte care vor fi următoarele momente”, spune Diana, care a mărturisit că are și momentul pregătit pentru finală.

“Nivelul de malefic din machiaj se regăsește și în nivelul de malefic din momentul meu”, a mai adăugat Diana.

Diana Oprea a intrat în scenă, plină de energie, a decis să vorbească puțin și despre ea.

Piesele Paraziții în stil jazz

“Visam foarte mult să am un microfon, dar nu îmi imaginam că va fi cel prin care se preiau comenzi la drive-thru”, a spus Diana, stârnind hohote de râs.

Diana a vorbit și despre cântările sale eșuate și cât de grea e meseria ei, mai ales în pandemie, când nu prea a avut cântări.

“Știți care e asemănarea dintre o cântăreață și Asia Express? Felul în care abordăm producătorii”, a zis Diana.

Citește și: iUmor, 31 martie 2021. Diana Oprea a venit la iUmor cu un număr special, pe acorduri muzicale, dând o altă formă unei manele

Concurenta iUmor s-a așezat la pian și a început să cânte piesele de la Paraziții în stil jazz.

“Eu așa văd înmormântarea lui Cheloo”, spune Dan Badea din culise.

Diana a avut și o dedicație.

“Pentru Paraziții, mulțumesc că și-au denumit casa de discuri după actuala mea înălțime, iar pentru fanii Paraziții, așa arată o femeie. Vă mulțumesc!”, a spus Diana.

Reacția juraților iUmor după momentul Dianei Oprea

“Aplauze! Genial!”, a spus Cheloo.

“Mă întrebam cu ce o să vii astăzi și mi se pare foarte bună alegerea”, a adăugat Delia.

“Diana Oprea a încercat să vulcanizeze textile trupei Paraziții”, a mai zis Cheloo în culise.

“Mi se pare foarte drăguț ce face ea, și ca improvizație, și ca piese alese”, a completat Delia.

Diana le-a cerut juraților iUmor și sfaturi cu privire la partea ei de text de la început, unde a inserat glume.

Citește și: iUmor, 12 mai 2021. Doina Teodoru, îmbrăcată în școlăriță, revine în forță la iUmor. “Speram din tot sufletul să nu mai vin aici”

“Rămâi la ceea ce faci foarte bine”, a sfătuit-o Mihai Bendeac.

“Dacă mă ghidez după sentimente (…), dumneata pleci acasă. Dacă nu fac asta și sunt o entitate falsă, mă voi distra”, spune Cheloo.

Diana Oprea a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

După ce toată lumea a fost mirată de votul negativ al lui Mihai, sub presiunea celor din jur, Mihai și-a schimbat votul și Diana a primit 3 x LIKE.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Ultimele știri