Antena Căutare

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Filippo Spreafico a clacat pe scenă, dar a avut o „revenire spectaculoasă”

Italianul Filippo Spreafico s-a numărat printre finaliștii sezonului 15 iUmor. în Marea Finală italianul a avut emoții și a cerut să-și reia momentul.

Fillipo Spreafico, cântând la pian, pe scena Finalei iUmor 2023, colaj Galerie
Filippo Spreafico a avut un blocaj în Marea Finală iUmor, sezon 5, însă s-a redresat spectaculos | Antena 1

Jurații iUmor au avut mari așteptări de la italianul Fillipo Spreafico. În timpul momentului său din Finală, italianul s-a oprit și le-a mărturisit juraților că a clacat și că are nevoie să facă o pauză și să revină.

Citește și: iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Filippo Spreafico, italianul care a oferit o lecție de stand-up comedy ca la carte

„Mă consider foarte italian. Sunt atât de italian încât dacă mă plătești o să mă opresc din a fi italian. Vă mulțumesc pentru aplauze. Îmi amintesc de zborul din Italia. Am venit cu un zbor cu preț redus, așa că a trebuit să împingem avionul. Eram eu și mulți români. Știți, italienii și românii sunt obișnuiți să lucreze cu mâinile”, a început concurentul iar apoi a spus: „Mă opresc”.

Filippo Spreafico a avut un blocaj în Marea Finală iUmor, sezon 5. Ce s-a întâmplat când a revenit

„Ăsta e momentul când mă aplaudați. Așa că… oricum… Da. Putem să o mai facem o dată?" a mai spus concurentul.

„Eu am crezut că face parte din număr”, a spus Cosmin Natanticu.

„Eu cu Filippo Spreafico nu știu ce s-a întâmplat. Am crezut că momentul în care a clacat e regizat. Pentru că era și un pian pe scenă și am crezut că se duce să cânte”, a spus Cătălin Bordea.

Jurații au fost de acord ca Filippo Spreafico să își ia câteva momente în care să se liniștescă și apoi să revină.

După acele clipe de pauză, italianul a avut o revenire spectaculoasă. Finalistul iUmor a cântat o melodie amuzantă la pian și a adus contraziceri la masa juriului.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Varză, poveste cu final de film. Cheloo și Bordea s-au contrazis după moment

Jurizare cu contraziceri pentru Filippo Spreafico. Ce au spus Cheloo, Delia, Natanticu și Bordea despre momentul italianului din Finala sezonului 15 iUmor

Filippo Spreafico a primit 4 like-uri, ceea ce l-a calificat să intre la votul publicului. Un concurent are nevoie de câte un like de la fiecare jurat pentru a merge mai departe în Finala serii, unde publicul decide câștigătorul.

Delia: E foarte talentat. E genul rock star pe scenă. Ai fost mirific. Ai fost peste data trecută. De data asta ai venit cu pianul ăla și m-ai băgat în boală. Nu mă așteptam să cânți și la pian. Și cânți bine. Ești talentat în mai multe direcții. Și inteligent și sensibil

Cheloo: Omul s-a blocat. Revenirea a fost spectaculoasă prin text, prin curaj, prin faptul că omul s-a regrupat.

Cosmin Natanticu: Și eu te-am plăcut din prima. Mi-a plăcut foarte mult stilul tău de stand-up. Am avut foarte mari așteptări astăzi de la tine. Am fost entuziasmat când ți-am auzit numele și că urmează să vii pe scenă. Mi se pare că, față de data trecută, ai fost tot acolo. Spre deosebire de cum i s-a părut Deliei. Nu m-ai surprins cu nimic.

„Du-te măăă!”, a reacționat Delia.

„Eu nu pot să-ți zic ție <<du-te mă>> când zici <<ce bun ești>>! Eu spun părerea mea! Mă așteptam la ceva mai mult, pentru că mi s-a părut cel mai bun din audiții. Pentru mine momentul cu pianul a coborât nivelul!!, i-a răspuns Cosmin Natanticu Deliei.

„Ești nebun? N-a coborât nimic”, a replicat Delia.

Cătălin Bordea: Asta este Finală! Vin cele mai bune momente și știi de acasă că vii în Finală. Pe mine m-ai enervat puțin că te-ai pierdut pentru că ești un comediant foarte bun. M-am enervat că ai clacat. Textul bun, stilul bun, dar e ca la olimpiadă! Te-ai împiedicat, ai căzut, du-te acasă! O să votez cu sufletul.

„Dar de ce țipați? V-a afectat emoțional, ce aveți?”, i-a întrebat Delia pe colegii ei de la masa juriului.

Într-un final, toți jurații au admis că momentul a fost foarte bun și au votat cu 4 like-uri.

Cum se votează în Finala iUmor de pe 30 decembrie 2023

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 10 dintre ei: Fillipo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză.

Pentru a putea intra la votul publicului finaliștii trebuie să primească câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Deși finala iUmor este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live după ce Emi și Cuza vor anunța „START VOT!”.

Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 15, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a încheiat sezonul 15, care i-a adus în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu au căutat în cel mai amuzant concurent al acestui sezon.

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Gemenele Izabela și Andrada Tripon, moment îndrăzneț: „S-au pupat pe gură?”... Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Iasmina Ciocan, concurenta amorezată de Bordea, număr cu final surprinzător pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x