Antena Căutare

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Ștefan Ene, scenetă inedită și colinde cu roast. Juriul a decis ce se întâmplă pe scenă

Ștefan Ene a venit în Finala iUmor, sezon 15, cu o scenetă inedită. Finalistul i-a invitat pe jurați să aleag cum avea să se desfășoare povestea, oferindu-le două variante.

Ștefan Ene, în pikamae kaki, pe scena finalei iUmor, colaj Galerie
Ștefan Ene a prezentat un moment inedit în finala iUmor, sezon 15 | Antena 1

Ștefan Ene i-a încântat pe 3 dintre jurații iUmor cu momentul său inedit. Tânărul de 20 de ani a avut și întăriri în Finală: pe Alexia, o tânără care a jucat rolul iubitei, dar și doi colindători.

Sceneta a fost despre o poveste de Crăciun, unde el primește cadou o căciulă, pe care o acceptă cu bucurie, mai ales când credea că darul este un test de sarcină, iar ea primește o cană, pe care o adaugă colecției abundente. La finalul scenetei au apărut și colindătorii, iar jurații au avut de ales între două cântece: roast despre Ștefan Ene și roast despre jurați. Majoritatea a decis ca roast-ul pentru Ștefan Ene să fie cântat de colindători.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Cheloo a sărit să-l apere pe Cosmin Natanticu. De ce a fost în pericol juratul

Ștefan Ene, colind răutăcios despre juriul iUmor. Ce a putut spune despre Delia în Finala sezonului 15

Totuși, după moment, Cosmin Natanticu a avut o rugăminte pentru finalist.

Poți să ne arăți și colindul despre jurați? Eu l-am vrut pe cel despre jurați!”, l-a rugat Cosmin Natanticu pe Ștefan Ene.

Cei 4 tineri de pe scenă au cântat și melodia pentru jurați:

Ce nu știu prea mulți deloc

Fa-la-la-la-la-la-la-la-la

Bordea a jucat în La Bloc

Priviți o fotografie

C-avea păr și nu chelie

Natanticu ca ispită

Nu e bun c-are burtică

La Insulă n-a prin rol

Și-a venit la iUmor

Despre Cheloo ce să zică

Că ne bate, ne e frică

De la Moșul nu vrea alte

Ci-încă un an de libertate

Delia e cam mâhnită

Suferă de „parfumită”

De-ar avea mii și chiar are

Tot își ia, deși o doare!

Citește și: iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Ștefan Ene urcă pe scena iUmor cu un umor inocent. Ce îi spune Cheloo

Cum a fost jurizarea momentului lui Ștefan Ene din Finala iUmor, sezon 15. De ce Cheloo a fost numit „Grinch”

Ștefan Ene a primit 3 like-uri și un dislike pentru momentul său din Finala sezonului 15 iUmor.

Cătălin Bordea: Băi, Ștefane! Eu e felicit din toată inima mea! Ești foarte talentat! Se vede că muncești foarte mult!

Cosmin Natanticu: Și eu sunt foarte mândru de ce ai făcut pe scenă! Chiar am râs, m-am distrat! Sunt foarte încântat de ce ai făcut pe scena iUmor

Delia: Mi se pare că ai o doză de incocență, energie și o chestie copilărească drăguță.

Cheloo: Felicitări, dragii mei! Sunteți niște copii simpatici. Despre dumneata Ștefan…Când te văd mă întristez!

Cheloo a fost numit „Grinch” de colegii săi de la masa juriului, pentru că a punctat cu dislike momentul. Cu doar trei like-uri, Ștefan Ene nu s-a calificat la votul publicului.

Când cei din producție au venit să strângă recuzita, cutia plină cu căni a fost scăpată. Pe scenă au fost întinse cioburi de căni:

„E blestemul celor 4 copii plângând. Șapte ani de ghinion”, a spus Cătălin Bordea când a văzut cănile de Crăciun sparte pe scena iUmor.

Cum se votează în Finala iUmor de pe 30 decembrie 2023

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 10 dintre ei: Filippo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză.

Pentru a putea intra la votul publicului finaliștii trebuie să primească câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Deși finala iUmor este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live după ce Emi și Cuza vor anunța „START VOT!”.

Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 15, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a încheiat sezonul 15, care i-a adus în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu au căutat cel mai amuzant concurent al acestui sezon.

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Răzvan Vișoiu l-a făcut pe Cătălin Bordea să urce pe scenă. De ce l-a imitat pe fi... Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Ioana Stroe și-a expus atuurile care o califică să meargă în Asia Express. Ce au z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x