Antena Căutare

Ei sunt finaliștii sezonului 15 iUmor. Ce concurenți au rămas în competiție pentru trofeu și premiul în valoare de 20.000 de Euro

iUmor sezonul 15 se apropie de marea finală! Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzată sâmbătă, 30 decembrie 2023, iar finaliștii vor da totul pentru a câștiga atât trofeul, cât și marele premiu în valoare de 20.000 de Euro.

Colaj cu jurații iUmor și finaliștii sezonul 15 Galerie
iUmor sezonul 15 se apropie de marea finală | Antena 1

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 10 dintre ei, iar fiecare așteaptă cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu și, bineînțeles, a premiului în valoare de 20.000 de Euro.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Alina Eremia, apariție sexy: „Aș fi vrut și eu s-o iau în brațe”

Cine sunt finaliștii sezonului 15 iUmor. Ei se vor „lupta” în glume pe scenă

Ce momente au pregătit cei zece finaliști - Fillipo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză - pentru ultima bătălie din acest sezon și cine sunt finaliștii care vor primi câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo, pentru a putea intra la votul publicului, telespectatorii vor afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Alina Pușcaș și Ion Țiriac, despre femei și copii: „Pentru că este tatăl meu”

Deși finala iUmor, difuzată sâmbătă, 30 decembrie, de la 20:00, pe Antena 1 este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live, sâmbătă seară, după ce Emi și Cuza vor anunța „START VOT!”.

Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 15, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x