Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Doru Nicuț a livrat „gluma serii”. A „lovit” în vedetele autohtone cu jocuri de cuvinte

Doru Nicuț a pregătit pentru marea finală iUmor o serie de glume „cu țintă” către câteva nume sonore din showbiz-ul autohton, iar unul dintre jocurile sale de cuvinte a animat sala. Din „repertoriu” nu a lipsit însă nici autoironia. Care a fost momentul în care s-a strigat în cor „ce bună e asta!”

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Doru Nicuț a livrat „gluma serii”. A „lovit” în vedetele autohtone cu jocuri de cuvinte Galerie
Doru Nicuț | iUmor / Antena1

Doru Nicuț și-a făcut „temele” și pentru seara finalei, după ce Cheloo i-a complimentat prestația din preselecții, comparându-o cu momentul unui invitat special. Concurentul e gardian la închisoare de meserie, însă judecând după personalitatea sa, acesta pare mai degrabă genul care ar glumi cu deținuții!

Doru Nicuț, ironii pe bandă rulantă, în finala iUmor sezonul 13

Deși nu activează drept comediant, Doru Nicuț pare să dețină un talent nativ în construirea glumelor, iar unul dintre jocurile sale de cuvinte i-a susprins în mod plăcut pe cei prezenți în sală. Doru a povestit că și-a înscris fetița la box.

„Știți care e culmea Instagramului? Să găsești noficări cu: DNA a început să te urmărească. Dar să trecem la ale noastre…(..) Ca să rămână în continuare sănătoasă, am zis că o duc la un sport. La box. Că și așa avem mari boxeri: Leonard Doroftei, Lucian Bute, Anamaria Protan.

Anamaria nici n-a mai ascultat muzică populară de atunci, pentru că după ce l-a bătut pe Alexa a trecut la Reghe (raggae n.r), Anamaria Prodan e singura care se mai bate pe stradă, bărbații României se amenință pe TikTok”, a glumit concurentul.

„Ce bună e asta”, au zis prezentatorii emisiunii în cor, iar Costel a confirmat la rândul său.

Doru Nicuț a prezentat și o serie de autoronii, la adresa înfățișării sale. Pentru context, a povestit o întâmplare din club: „Îmi dau seama că sunt cel mai bătrân de acolo când aud domnișoarele cum vorbesc în spate: uite, fată, ăla cred că e patronul.

Și ca să scap de înfățișarea asta de Cătălin Crișan cu probleme hormonale, mi-am făcut abonament la sală. Am fișe cu Dorian Popa pe toți pereții. Eu cred că băiatul ăla nu se spală pe dinți. Lui dacă i se murdăresc, îi schimbă. N-ai cum să ai faianța aia în gură de la periuță.”

Jurizare Doru Nicuț, în finala iUmor sezonul 13

Jurații au punctat că începutul momentului a lăsat loc de mai bine, însă concurentul s-a redresat pe parcusul numărului. „A fost pornirea un pic mai greoaie, dar ai dus-o la capăt bine. A fost bine”, a zis Delia.

„Au fost mai multe glume șchioape și mai puține glumițe săltărețe”, a fost de părere și Cheloo, în timp ce Costel i-a explicat lui Doru Nicuț că problema în cazul său este „livrarea”, care ar trebui să fie puțin mai „energică”.

„Cam mari emoții ai avut”, a fost de părere și și Mihai Petre, care a punctat că la jurizare concurentul a părut mai deschis și mai amuzant. „Măi, oameni buni, eu am râs”, l-a apărat Delia.

De această dată, Delia și Cheloo par să fi fost pe aceeași lungime de undă, astfel că ei i-au oferit lui Doru Nicuț două voturi pozitive, în timp ce Mihai Petre și Costel „și-au dat mâna” și au apăsat pe butoanele de Dislike.

Cum se votează în finala iUmor

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului. Publicul telespectator va putea alege, diseară, marele câștigător al sezonului 13, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: „Start vot!“.

La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 13 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Bia TRS, ironii „spumoase” despre orientarea ei sexuală: „A zis că sunt hermafrod... Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Tudorel Popa a dat totul pe scenă! Momentul care va ajunge cu siguranță viral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x