Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Mahmoud Chaher a îmbinat umorul cu emoția. Motivul pentru care sala l-a aplaudat frenetic

După ce a cucerit juriul și publicul deopotrivă în preselecții, Mahmoud Chaher a revenit în forță în marea finală iUmor cu o nouă serie de glume actuale și inteligente, despre viața petrecută în România. Una dintre dezvăluirile sale a primit aplauze furtunoase din partea celor prezenți în sală.

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Mahmoud Chaher a îmbinat umorul cu emoția. Motivul pentru care sala l-a aplaudat frenetic Galerie
Mahmoud Chaher | iUmor / Antena1

Mahmoud Chaher a găsit rețeta unul număr de stand-up memorabil și a învățat să îmbine comicul situației cu emoțiile trăirilor sale, fiind refugiat Sirian care locuiește de câțiva ani în România. Și în marea seară a finalei, momentul „sirianului cu accent moldovenesc” a stârnit umor și empatie. Iată dezvăluirea pentru care a fost aplaudat de întreaga sală!

Mahmoud Chaher a îmbinat umorul cu emoția în finala iUmor, sezonul 13

Concurentul și-a început momentul cu o glumă rapidă: „Vin cu o informație foarte rapidă. Știți de câte ori a prins Registrul Auto Român mașini neomologate în ultimii 10 ani? RAR.” La scurt timp, Mahmoud a mărturisit că a obținut cetățenia română, după toate glumele din preselecții legate de acest subiect, iar replicile comice au curs de la sine.

„Acum nu mai poate nimeni să zică: nu poți să faci glume despre români, du-te la tine înapoi în țară. Vreau să îi mulțumesc acestei țări pentru tot ceea ce mi-a oferit de când am ajuns din Siria până acum”, a spus el, într-o notă mai serioasă, după ce a fost apludat de juriu și public.

„De multe ori în viață, trebuie să pierzi ceva, pentru a câștiga ceva. Eu am pierdut avantajul de a mă plânge românilor că sunt refugiat sirian, dar am câștigat avantajul de a plânge occidentalilor că sunt român. Să treci de la refugiat la român, e ca și când ai trece de la vegan la vegetarian. Tot mori de foame, doar că ai mai multe opțiuni”, a continuat Mahmoud Chaher.

Așa cum și-a semnat tușa personală, concurentul a povestit într-un mod amuzant, dar și emoționant, cum a obținut cetățenia. „Mi-a plăcut să muncesc de când eram mic. De aia îmi era frică de cetățenia română”, a mai fost una dintre replici. Vezi întregul moment în video-ul de mai sus!

Jurizare Mahmoud Chaher, în finala iUmor sezonul 13

În cazul lui Mahmoud Chaher, se pare că emoțiile și-au spus cuvântul în seara de gală. „Cu cetățenia în mână, te-ai gândit să consumi porc de Crăciun?”, a fost curiozitatea lui Cheloo, mai întâi de toate.

„Mie mi se pare că ne-am pleoștit puțin pentru că dinamica …glumele bune, dar livrarea greoaie”, a fost de părere Delia.

„A trebuit să depunem noi puțin efort, ca să fim cu tine. Pe de altă parte, ai structura foarte bine pusă la punct”, a continuat și Costel, care a adus în discuție notele emoționante aduse de către concurent în materialele sale de umor.

„Data trecută ai fost mai vesel. Vezi ce se întâmplă dacă ceri cetățenia nepotrivită?!”, a mai glumit Cheloo. Mahmoud Chaher a plecat din finala iUmor cu egalitate de voturi: 2 Like-uri din partea Deliei și a lui Costel și două Dislike-uri venite de la Cheloo și Mihai Petre.

Cum se votează în finala iUmor

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului. Publicul telespectator va putea alege, diseară, marele câștigător al sezonului 13, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: „Start vot!“.

La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 13 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Tudorel Popa a dat totul pe scenă! Momentul care va ajunge cu siguranță viral... Finala iUmor, sezonul 13, 4 decembrie. Dima Cubreacov s-a jucat cu umorul „periculos”. „Cel mai greu număr de la iUmor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x