Antena Căutare

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Ansamblul Libelula intră în marea cursă. Cheloo: „Păcat de voi!”

Ansamblul Libelula din nou pe scena iUmor. Aceștia pun în scenă un număr energic care aduce zâmbetul pe buzele juriului.

colaj ansamblul libelula, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumi | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătoare!

Distracție se apropie de final. Ansamblul Libelula îmbină și de această dată modernul cu tradiționalul.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cei mai virali concurenți s-au luptat pentru un loc în finală. Cine merge mai departe

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Ansamblul Libelula intră în marea cursă. Cheloo: „Păcat de voi!”

Ansamblul Libelula își invită audiența la Convenția Internațională de Fitness. Numărul lor este plin de energie și umor.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Gabriela Bîzgan își face loc în inima publicului. Bordea: „Tu ai un viitor în stand-up”

Ansamblul Libelula, jurizare în ediția din 26 mai 2024 la iUmor

„Lăudat fie numele Domnului, în sfârșit, penalitate”, spune Cheloo.

„În sfârșit pe placul tău”, i se răspunde din Ansamblu.

„Bravo!” aplaudă furtunos Cosmin Natanticu. „A fost amuzant, a fost energie, mi-a plăcut foarte mult. (...) E foarte bun începutul ăsta, ne dă și nouă un vibe bun.”

„O să-mi rămâi în cap”, spune Cătălin Bordea. „A fost interactiv, te trezea un pic. E ca o sonerie dimineața.”

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Teo Stoian, ”blocat” de președintele juriului: „Nu-ți mai da cu mâna pe la nas că...”

„Ei sunt exemplu de moment la care s-a văzut evoluția. Oamenii și-au dat interesul”, susține Natanticu.

„E greu să pui în dans un soi de amuzament”, completează Delia. „Mie mi se pare că sunt singurii pe nișa asta. (...) E și noutate, și foarte multă energie.”

„Băi, păcat de voi!” spune Cheloo.

Delia le spune colegilor săi că are FORȚA de a trimite pe cineva direct în finală, indiferent de votul colegilor.

„Dar nu acum mă manifest. Aștept, să fiu profi”, spune ea.

Astfel, Ansamblul Libelula a primit trei like-uri, de la Delia, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cristina Puternica, autentică și curajoasă. Delia: „Mă bucur pentru bucuria oamenilor”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cosmin Armega solicită asistența juraților. Delia: „Un număr plin de divertisment”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Dan Frînculescu, invitat special în marea finală iUmor, difuzată duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1... Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai hotărâtă să cucerească scena. Cosmin Natanticu: „Dă-i un motiv să p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x