Antena Căutare

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Gabriela Bîzgan își face loc în inima publicului. Bordea: „Tu ai un viitor în stand-up”

Gabriela Bizgan vine în această seară cu un moment despre și pentru femei.

colaj Gabriela Bîzgan pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătore! Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gabriela Bîzgan este de părere că momentul său a fost pe placul publicului feminin, ceea ce a adus-o în finală.

„Dacă n-are cine să-ți zică te duci la iUmor și-ți găsești admiratori”, spune tânăra, care a fost asaltată de mesaje după apariția din acest sezon.

Apariția de la iUmor a fost cu adevărat un succes pentru concurenta care a primit ulterior un rol în serialul Bravo, tată!.

„Doar unul?! Trebuia să lucrez mai mult”, spune Gabriela când află că doar un concurent din această seară va merge în finală.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Ionuț Rusu aduce „Ciolacu de salvare” la iUmor. Ce planuri are

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Gabriela Bîzgan își face loc în inima publicului. Bordea: „Tu ai un viitor în stand-up”

„Vă simțiți bine, sunteți fericiți sau ați venit în cuplu?” își întreabă Gabriela audiența. „Nu mă uit la juriu pentru că sunt unii aici care au venit în cuplu și au plecat singuri.”

„Eu trebuie să vă povestesc ce mi s-a întâmplat. Vă zic?” întreabă ea. „Absolut nimic!”

„Am aflat că iubitul meu nu e iubitul meu”, relatează tânăra.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Claudia Susanu și Șerban Georgevici, moment savuros

Gabriela Bîzgan, jurizare în ediția din 19 mai 2024 la iUmor

„Tu ai un viitor în stand-up”, îi spune sincer Cătălin Bordea. „Aș vrea să te susțin în această meserie, să o faci cum trebuie. Adică să-ți etalezi traumele. (...) Muncești atât de mult încât s-o faci pe fetița fostului tău mândră.”

„Pare că e un monolog și nu că sunt niște povești pe care le-ai trăit cu adevărat”, completează Cosmin Natanticu. „Pentru că le turui.”

„Vei reveni cu siguranță dacă-ți place”, intervine Cheloo.

„Femeile merită o șansă-n stand-up”, spune Bordea, urcând lângă Gabriela pe scenă.

Astfel, Gabriela Bîzgan a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Profesorii trăsniți ”explozivi” pe scenă. Cosmin Natanticu: „Mi-ai stricat adi... Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cosmin Armega solicită asistența juraților. Delia: „Un număr plin de divertism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x