Antena Căutare

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mauricio Lombardi își respectă promisiunea din semifinală. Delia: „Nu merg pe intuiție”

Mauricio Lombardi a câștigat Gala iUmor Viral, astfel că, în această seară, a urcat din nou pe scenă cu un număr special pentru cursa finală.

colaj Mauricio Lombardi, concurentul iumor din Peru, și juriul iUmor: Delia, Cosmin Natanticu, Cheloo și Cătălin Bordea Galerie
Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumi | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătoare!

Mauricio Lombardi a promis săptămâna trecută că va elucida misterul extazului toreadorului român. Publicul îl așteaptă cu zâmbetul pe buze.

„Nu au râs atât de mult săptămâna trecută, dar vor râde mult în seara aceasta”, spune concurentul înainte de a urca pe scenă.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai2024. Alege comedia.Paula Chirilă și Irinel Pană, duo inedit:„Începi să înțelegi politica”

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mauricio Lombardi continuă povestea din semifinală. Delia: „Nu merg pe intuiție când votez”

Mauricio Lombardi a dezvăluit tuturor că a îvățat chiar și câteva cuvinte în română.

Glumele pe baza năzbâtiilor din copilărie au stârnit hohote în public.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Marcelo Cobzariu, ”uns” arhiepiscop: „Femeia are rolul ei...”

Mauricio Lombardi, jurizare în ediția din 26 mai 2024 la iUmor

„Eu sunt unul dintre cei care în semifinală am insistat să ajungi în finală pentru că mie mi-a plăcut foarte mult ce-ai făcut în audiții și am avut așteptări mult mai mari”, argumentează Cosmin Natanticu. „Din păcate a fost cam la același nivel ca la semifinală. Am râs ba chiar mai puțin. Poate nu m-au prins pe mine glumele astea. E vorba despre azi. A fost cam puțin pentru finală.”

„Nu este adevărat, nu sunt de acord”, intervine Delia. „Eu cred în tine!”

„Avem o conexiune”, spune Mauricio.

„Eu cred că dușmanul binelui este prea binele”, spune Cheloo.

„A exagerat cu atitudinea, a vrut să convingă că e amuzant”, spune juratul în culise.

„Ce mi-a spus mie intuiția. Mie intuiția mi-a spus în felul următor. Domnul Mauricio aici de față, data trecută, a dat un număr care mergea mai bine într-o finală. A făcut inversare de material.”

„Eu nu merg pe intuiție când votez. Merg pe ce văd în fața mea!” spune Delia.

Astfel, Mauricio Lombardi a primit un like, de la Delia, și trei dislike-uri, de la Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Roxana Chiperi aduce poezia în finală. Cătălin Bordea: „Lebăda psihopată”... Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Naimana și Daniele, număr demn de finală. Cătălin Bordea: „Vă certați acasă prin o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x