Antena Căutare

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Paul Szabo își spune nemulțumirile într-un număr senzațional de stand-up. Delia:„Și eu am..”

Paul Szabo este mai pregătit ca oricând să urce pe scena iUmor în această finală. Chiar dacă sezonul trecut a pierdut, el este optimist că acum poate cuceri publicul.

colaj Paul Szabo pe scena iUmor și juriul iUmor: Delia, Cosmn Natanticu, Cheloo și Cătălin Bordea Galerie
Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumi | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătoare!

Cosmin Natanticu îl vede pe Paul Szabo ca fiind cel mai bun dintre concurenții care au făcut stand-up comedy în acest sezon la iUmor.

„Mă deranjează să zică: <<Te-ajută fața!>> Dar glumele nu m-ajută, că și glumele-s bune”, mărturisește concurentul. „Cu fața m-am născut, glumele le gândesc eu.”

Citește și: Semifinala iUmor sezonul16, 19mai2024. Aurelia Bâță și Mariana Stoica, cântatul găinii. Bordea:„Se îmbracă în naș de două sezoane”

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Paul Szabo își spune nemulțumirile într-un număr senzațional de stand-up. Delia: „Voiam să vă spun că și eu am...”

„Noi suntem puțin unguri”, își începe Paul Szabo numărul, explicându-și numele. „Eu-s 75% apă și 25% ungur.”

„Mi se spune foarte des că am fața asta care-i în contrast prea mare cu stilul meu la stand-up, că eu mă enervez și înjur. Și nu înțeleg chestia asta, dacă am ochelari nu pot să înjur?”

„Mi-o trimis bunica murături, le-am terminat și mi le-am pus la ochi ca să vă văd”, continuă el.

„De unde ai avut autorizație pentru panouri solare pe frunte? Tata așteaptă de doi ani”, mai adaugă el, aducându-le în discuție și pe femeile care poartă ochelari de soare foarte mari.

„Și mă enervează și oamenii frumoși. Adică bărbații frumoși. Cu femeile n-am nicio treabă, bravo lor”, continuă Paul. „Exiști și vin femeile la tine. Pe mine nu că nu m-ajută corpul, pe mine mă-ncurcă.”

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Romulus Stoicescu a iscat discuții în juriu. Cheloo: „Am ascendentul în pictiseală”

Paul Szabo, jurizare în ediția din 26 mai 2024 la iUmor

„Bine! Bravo”, aplaudă Delia.

„Nu prea sunt multe de spus”, este de părere Cosmin Natanticu.

„El este câștigătorul iUmor”, spune Cheloo, după ce urcă pe scenă alături de Paul. „Atât pot. Scuze.”

„Nu, accept!” spune Paul.

„Îl privesc ca pe un băiat de cartier care cântă rap pentru cartier”, explică Cheloo.

„Voiam să vă spun că și eu am dioptrie...” intervine Delia.

„Ești un chior fenomenal”, spune Bordea.

Astfel, Paul Szabo a primit patru like-uri, de la Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Andreea Vînătoru știe combinația perfectă pentru a încânta audiența. Bordea: „Am orbit!”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Edi Rădoiu a renăscut pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Fugi că-ți ia costumul!”... Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai a câștigat trofeul și marele premiu în acest sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x