Antena Căutare

Semifinala iUmor sezonul16, 19mai2024. Aurelia Bâță și Mariana Stoica, cântatul găinii. Bordea:„Se îmbracă în naș de două sezoane”

Aurelia Bâță și Mariana Stoica au venit cu un număr special demn de semifinala iUmor.

colaj Aurelia Bâță și Mariana Stoica pe scena iumor, alături de catalin bordea, și juriul iumor: delia, cătălin bordea, cosmin natanticu și cheloo Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătore! Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Aurelia Bâță și Mariana Stoica au venit cu cântatul găinii pe scena iUmor.

„Asta nu zboară că-i împăiată”, asigură doamna Mariana.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 12, sezonul 16. Delia, o nouă lege. Ionuț Rusu: „E o conspirație”

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Aurelia Bâță și Mariana Stoica au venit cu cântatul găinii. Bordea: „Natanticu se îmbracă în naș de două sezoane”

„Ne-au readus tradiția pe scena iUmor”, spune Cheloo. „Cu o voce dulce, suavă.”

„O găină care era prepeliță”, susține Cosmin Natanticu.

„Vă prezentăm în această seară cântecul găinii la nuntă”, spune doamna Aurelia. „Trebuie să desemnați un naș și Delia e nașa.”

„Îl avem pe Natanticu care se îmbracă în naș de două sezoane”, spune Bordea.

„Să-i dăm drumul”, spune Cosmin Natanticu.

„Măi nănaș să știi că eu nu-s frumoasă...” încep strigăturile.

„Reclamă ascunsă”, intervine Cheloo. „Stop. După cântecul ăsta (...) orice cocoșel de munte devine steril. Haideți să ne oprim.”

„Mie-mi plac de mor. Eu le-aș folosi ca indicatoare rutiere”, spune Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Jessica Karlen, o Barbie nebunatică. Cătălin Bordea: „Mi-aș dori copii cu păr blond. Cu păr!”

Aurelia Bâță și Mariana Stoica, jurizare în ediția din 19 mai 2024 la iUmor

„Care este fantezia din spatele...” întreabă Cheloo.

„O metaforă”, răspunde doamna Aurelia.

„Un pic de sinceritate nu strică. Un moment îngrozitor, nu înțeleg de ce ați revenit”, le spune juratul.

„Na că mie mi-a plăcut”, începe Delia să jurizeze pe stirgături.

„Nouă ne-a plăcut, dar pentru finală mai trebuie strigături...”, susține Cosmin Natanticu.

„Adio, lăsați găină”, le spune Cheloo.

Astfel, Aurelia Bâță și Mariana Stoica au primit două like-uri, de la Delia și Cătălin Bordea, și două dislike-uri, de la Cheloo și Cosmin Natanticu.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 11, sezonul 16. Natanticu, lege nouă. Romică Țociu: „Se vede că nu e sănătos la cap”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 10, sezonul 16. Bordea, o nouă lege. Geroge Tănase: „Aș face același lucru”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Romulus Stoicescu a iscat discuții în juriu. Cheloo: „Am ascendentul în pictis... Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Mauricio Lombardi și mustața norocoasă. Cheloo: „Mi-ai rănit sentimentele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x