Antena Căutare

Finala sezonului 8 iUmor, spectacol la superlativ! Ce momente au impresionat juriul

Sezonul 8 al emisiunii iUmor a fost unul cu adevărat spectaculos, în care am trecut de la agonie la extaz și de la uimire la lacrimi de râs! După numeroase ediții spectaculoase, X a fost desemnat câștigător al sezonului 8 iUmor!

Magdalena Chihaia

În finala sezonului 8 iUmor Magdalena Chihaia a venit îmbrăcată în măicuță și a făcut show. ”Iisus nu avea cum să se nască în România. Aici a fost greu dintotdeauna să găsești o virgină”, a spus concurenta.

Bogdan Nonic

În finala sezonului 8 iUmor, Bogdan Nonic a venit cu un moment amuzant, însă emoțiile l-au cam încurcat. ”Am înșelat-o pe iubita mea, cu același băiat. Sper că a durut-o, că pe mine m-a cam durut”, a spus concurentul.

Marius Coandă (Sică)

În finala sezonului 8 iUmor, Marius Coandă (Sică) realizează parodii după filme de succes.

Anghel Constantin,

În finala sezonului 8 iUmor, Anghel Constantin i-a transmis un mesaj lui Abi, și nu numai. ”Te bat urechile peste sprâncene, încă te uiți la desene și tu te vezi vedetă, băi nene...!”, a spus acesta.

Eduard Vacariu

În finala sezonului 8 iUmor, Eduard Vacariu face glume cu shaorma, avioane și paznici. ”La cămin toți paznicii se comportă de zici că-s rectori”, a spus acesta.

Paul Diaconescu

În finala sezonului 8 iUmor, Paul Diaconescu a cântat și a vorbit despre religie. ”Nu am venit aici ca să jignesc sau să provoc”, a spus acesta.

Alina Rîbu

Alina Rîbu a realizat un recital impresionant de glume în rime. ”Toți suntem egali pe lume, vorba unui înțelep; Că bărbații știu să țină, dar femeile dau piept”, a spus aceasta.

Teodora Nedelcu

În finala sezonului 8 iUmor, Teodora Nedelcu a vorbit despre cum au trecut prin pandemie oamenii depresivi, ”Restricțiile mi-au dat o liniște, că la un moment dat mi-a fost frică să nu ies din depresie. Noroc că am fost izolată cu iubitul meu”, a spus aceasta

Cristina Garcia

Concurenta-a lăsat mască pe toți cu un spectacol sexy de acrobație cu care a făcut senzație.

Acrobații senzuale și show sexy, interzis minorilor! Cristina Garcia l-a făcut pe Mihai Bendeac să se bâlbâie, în finala iUmor: „Băi, vă rog eu frumos” Concurenta-a lăsat mască pe toți cu un spectacol sexy de acrobație cu care a făcut senzație.

Adrian Stoica

Concurentul care l-a dat gata pe MIhai Bendeac, care a fost aproape în lacrimi. văzând numărul senzațional de dresaj canin al concurentului. Adrian Stoica a prezentat un număr de excepție de dresaj canin în finala iUmor, sezonul 8. Alături de cei doi căței ai lui, concurentul ne-a arătat cât de puternică este legătură dintre om și câine!

Petre Dănuț Irinel

Concurentul a avut un număr de stand up comedy nerecomandat celor slabi de înger, în finala iUmor: „Eu cu sora mea avem un băiețel. E răpit, dar e al nostru” Petre Dănuț Irinel a prezentat un număr de stand -up comedy care a stârnit hohote de râs de la începutul momentului. A fost un spectacol de zile mari în finala sezonului 8 iUmor!

George Tănase,

George Tănase, fostul concurent, a revenit pe scena iUmor în calitate de invitat special, cu un moment special de umor! Invitatul iUmor a făcut un show de senzație: „Eu aș face o spălătorie de babe în curtea fiecărei biserici"

Edi Vacariu este marele câștigător al sezonului 8 iUmor! Concurentul a făcut show cu un super număr de stand up comedy... Mihai Bendeac, declaraţii incendiare! Acum a spus pentru prima dată motivul de ce nu s-a căsătorit! - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x