Antena Căutare

Gala de Vacanță, 11 iunie. Radu Pietreanu a impersonat nume sonore din muzică și teatru într-un spectacol „cameleonic”

Scenaristul român a revenit pe scena iUmor, sezonul 14, în cadrul Galei de Vacanță, cu un spectacol muzical cum doar maestrul îl poate face: „Impecabil! Să faci opt personaje unul după altul... Excelent!”. Ești pregătit pentru așa ceva?

Gala de Vacanță, 11 iunie. Radu Pietreanu a impersonat nume sonore din muzică și teatru într-un spectacol „cameleonic” Galerie
Gala de Vacanță, 11 iunie. Radu Pietreanu a impersonat nume sonore din muzică și teatru într-un spectacol „cameleonic” | Antena 1

Radu Pietreanu a bifat încă un moment de excepție în cariera sa. Pe scena Galei de Vacanță de la iUmor, sezonul 14, scenaristul și actorul român a demonstrat că este un artist desăvârșit, pregătind o impersonare românească a mai multor nume mari, printre care și a celebrului cântăreț și compozitor italian de muzică ușoară, Toto Cutugno.

„Eu o să încerc să suplinesc un spectacol întreg, cum era pe vremuri, cu ajutorul juriului.”

Citește și: Gala specială iUmor de roast, 14 mai. Radu Pietreanu i-a pus pe jurați să joace teatru: „Ne-a umilit așa cum nu a făcut-o nimeni!”

Radu Pietreanu a schimbat ținute și a interpretat nume mari într-un „spectacol întreg” în cadrul Galei de Vacanță de la iUmor, sezonul 14

Astfel, Radu Pietreanu a trecut la treabă, revenind în platoul iUmor cu un bol în care se aflau scrise mai multe nume sonore din teatru și muzică, care au fost extrase de cei patru jurați și interpretate bineînțeles de către scenarist: „Sunt maxim opt”.

Primul nume impersonat pe note de chitară a fost Tudor Gheorghe: „(...) Din Germania noi am luat tot ce înseamnă bancomat.”

Următoarele nume integrate în „spectacolul întreg” oferit de Radu Pietreanu în cadrul Galei de Vacanță au fost Al Bano și Dan Spătaru:

„Când eram copil, în primii ani de școală, și-aveam o profă bună de mureai, ce alerga băieții mari pe-afară și învăța cam totul despre cai. Eu mă uitam la doamna profesoară, parcă voiam și eu câte ceva și observam în fiecare seară cine venea în vizită la ea. Venea armată militară în frunte cu un sergent major, un alt pluton stătea pe scară și un batalion în dormitor. Și-atunci doamna profesoară cu un zâmbet cald, seducător, le dădea la toți lucrare și teză și laborator.”

Apoi, Radu Pietreanu a trecut și la alte personaje: Chris Norman și Jean Constantin, strecurând și unele ironii la adresa juriului iUmor și nu numai:

„Doamnelor și domnilor, nu stau mult pe capul dumneavoastră, că am spectacol peste jumătate de oră în Baia Mare și peste o oră în Constanța, Craiova, Iași și Turnu Severin, că așa făceam toată vara. Făceam cinci orașe pe seară și Nicușor Dan nu poate să facă un cartier în cinci ani. Așa se întâmpla! Începeam o glumă în Mamaia și o terminam în Venus, cine să înțeleagă?! (...) Mă uit la băieții ăștia doi: unul cu barbă, parcă-i dac, altul cu tatuaje, parcă-i drac.”

Piesa de rezistență a interpretării lui Radu Pietreanu din Gala de Vacanță a fost, fără dar și poate, varianta de Moldova a lui Toto Cutugno: „Lasciatemi cantare sono un moldovano”, la care Cheloo a replicat la testimoniale: „Cel mai bun text, cea mai bună variantă! Omul este foarte bun!”

Ulterior, Radu Pietreanu i-a interpretat și pe Dem Rădulescu și Mihai Constantinescu:

„E o lume minunată în care veți găsi numai prostii. Cu magicieni și striptease și alte porcării pentru copii. Pe scena iUmor, umor nu vei găsi, numai prostii. O lume răsuflată de nici nu poți zâmbi pentru copii. Eram toți la iUmor, dar totul s-a schimbat!”, iar Cătălin Bordea a strigat: „E imnul iUmor!”/„One-man show!”, a adăugat și Nelu Cortea la final.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Citește și: iUmor sezonul 14, 7 mai. Radu Pietreanu, invitatul special al serii. Scenaristul a adus veselia de altădată în casele românilor

Gala de Vacanță, o ediție specială marca iUmor, „trage cortina“ pentru sezonul 14

Gala de Vacanță, o ediție specială marca iUmor, „trage cortina“ pentru sezonul 14 care a fost câștigat de Mihaela Pripici și a adus numeroase terapii prin comedie, așa cum a promis încă dinainte de lansare.

Cea mai nouă ediție specială iUmor vine cu „o explozie” de glume „acide”, muzică, dans, culori și surprize de la un moment la altul, dar și cu invitați unul și unul.

George Tănase, Paula Chirilă, Cristi Iacob, Eliza Natanticu, Radu Țibulcă, Romică Țociu, Cornel Palade, Mirela Vaida, Cosmin Natanticu, Sică, Varză și Radu Pietreanu sunt invitații care au acceptat provocările din Gala Estivală, o ediție specială marca iUmor.

Explozia de glume, zâmbete, muzică și culoare va fi prezentă și în backstage-ul emisiunii de umor! În plus, invitații se vor putea delecta cu deserturi răcoritoare de vară înainte să urce pe scenă. Chiar și Delia a mers într-o pauză să guste din dulciurile care se aflau în holding.

Momentele integrale, dar și suprizele pregătite pentru ediția de încheiere a sezonului 14 iUmor, telespectatorii le pot urmări în cursul serii de duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Gala de Vacanță, 11 iunie. Romică Țociu și Cornel Palade au adus atmosfera de pe litoral: „Prima dată când Cheloo râde l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x