Antena Căutare

Gina Pistol, glume și ironii la adresa lui Mihai Bendeac, și nu numai: „Hai să ne imaginăm că suntem dezbrăcați”

Imediat cum a intrat pe scenă, Gina Pistol a fost întâmpinată de aplauze furtunoase, semn că publicul abia îi aștepta prezenta la iUmor. Înarmată cu glume și ironii la adresa lui Mihai Bendeac, și nu numai, vedeta a făcut un show remarcabil.

Gina Pistol, glume și ironii la adresa lui Mihai Bendeac, și nu numai: „Hai să ne imaginăm că suntem dezbrăcați” Galerie
Gina Pistol

Cu toate că e obișnuită să fie înconjurată de camere, Gina a avut destul de multe emoții pe scenă. Și-a luat atitudinea impunătoare și a încercat să nu lase să se vadă nici o emoție atunci când a atacat juriul cu săgeți veninoase.

Deși a venit special să facă roast de jurați, frumoasa prezentatoare a început cu o glumă la adresa ei: „Oamenii nu mă mai recunosc dacă nu am un Smiley pe față”, aceasta fiind o aluzie la relația ei cu artistul Smiley.

Aceasta a vrut să-l calmeze pe Bendeac spunându-i că emoțiile se pot calma printr-o metodă simplă: ”Hai să ne imaginăm că suntem dezbrăcați”, a spus vedeta. Dar aceasta a adăugat repede că ar fi bine ca Mihai și Cheloo să se imagineze dezbrăcați.

Gina nu s-a rezumat doar la jurații de la iUmor, ci s-a luat și de câțiva concurenți de la Asia Express, sezonul 1. De Dorian Popa a zis că e în ciuda afecțiunii în care acesta crede că pe toți îi cheamă Jon, este totuși acceptat în societate.

La final, Delia a subliniat că Gina nu a fost rea deloc, și că, din punctul ei de vedere, putea să fie pușin mai dură și să aducă mai multe glume răutăcioase.

Andrei Bendeac își umilește fratele într-un roast de senzație, pe Mihai Bendeac: „El nu are prieteni, are colaboratori!”... Polițistul Marian Godină, miştouri crunte pe seama lui Cheloo: „Este singurul om care și-a luat amendă de circulație de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x