Căutare Live

Începe iUmor, sezonul 8. Delia și Mihai Bendeac au rupt internetul în două, cu o filmare de câteva secunde! Înregistrarea are aproape două MILIOANE de vizualizări

Doar câteva zile de despart de premiera sezonului 8 al emisiunii „iUmor”, de sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00. Între timp, doi dintre jurați, Delia și Mihai Bendeac au devenit regii Tik Tok-ului. Aproape două milioane de oameni i-au văzut „în acțiune”!

Începe iUmor, sezonul 8. Delia și Mihai Bendeac au rupt Tik Tok-ul în două

Noii regi ai Tik Tokului! Delia și Mihai Bendeac nu se plictisesc în culisele sezonului 8 „iUmor”. Cei doi jurați postează cele mai simpatice momente ale zilei de conturile sociale.

O înregistrare de doar câteva secunde a devenit virală. În doar patru zile, „țipătul” lui Mihai Bendeac a fost auzit de aproape două milioane de utilizatori.

@delia.official

😂

♬ original sound - steviemackey

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al optulea sezon iUmor, care va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două „Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Începe iUmor, sezonul 8! Care a fost momentul în care Cheloo a fost la un pas să leșine. Ionuț Rusu l-a ”făcut” KO: ”Am ... Începe iUmor, sezonul 8. Cum a reușit Ana Maria Caliță să câștige premiul de 20.000 de euro: ”În Biblie scrie să nu prea...
Ultimele știri