Căutare Live

Momentul de la „iUmor” ce l-a făcut pe Cheloo să...înghită în sec. Antonina și Ana, show interzis cardiacilor! : „Ce a ajuns generația asta!”

Ne îndreptăm cu pași repezi spre „iUmor”, sezonul 8!Înainte de premiera de sâmbătă, 22 februarie, ora 20:00, n-ar strica să revedem unul dintre cele mai „apetisante” momente din sezonul trecut. Vi le amintiți pe Antonina și Ana?

Antonina și Ana, show interzis cardiacilor

Cea de-a patra ediție a sezonului șapte iUmor a adus un moment cu totul și cu totul inedit la Antena 1. Antonina, fostă concurentă în sezonul cinci, a revenit cu un număr senzațional.

Antonina este concurenta care și-a dorit cu încredere să facă spectacol la iUmor și nu s-a lăsat descurajată de participarea precedentă. Astfel, înarmată cu mult curaj, aceasta a revenit pe scena emisiunii de la Antena 1. Și nu singură, ci alături de Ana, amica ei.

Începe iUmor, sezonul 8. Delia și Mihai Bendeac au rupt internetul în două, cu o filmare de câteva secunde! Înregistrarea are aproape două MILIOANE de vizualizări

Astfel, Antonina și Ana au încins atmosfera de la iUmor cu un număr senzațional de dans.

„Este o revenire spectaculoasă”, a spus atunci Cheloo.

Vedeți numărul exploziv prezentat de cele două tinere, în clipul de mai jos:

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în sezonul 8 iUmor, care va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două „Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

iUmor, sezonul 8: Delia, dezvăluiri despre vacanța din Asia înainte de premiera noului sezon: ”În fiecare zi am fost pe ... iUmor, sezonul 8. Momentul în care Roxana Vancea a făcut mișto de Mihai Bendeac la iUmor: ”Mă întreb mereu cu ce am greș...
Ultimele știri