Antena Căutare

Ionuț Rusu, campionul la stand up comedy, vă prezintă știrea zilei: "S-a despărțit Adelina Petrița de "Speak de grâu". Întâi crizul economic și acum asta? Avem și noi un limit!"

Ionuț Rusu, concurentul fenomen de la iUmor, a devenit cel mai aprig comentator de ştiri mondene. Subiectul de astăzi? Despărțirea Adelinei Pestrițu de "Speak de grâu", aşa cum îl numeşte acesta pe cântăreţ. Şi să te ţii!

Ionuț Rusu, concurentul fenomen de la "iUmor", a devenit cel mai aprig comentator de ştiri mondene. Subiectul de astăzi? Despărțirea Adelinei Pestrițu de "Speak de grâu", aşa cum îl numeşte acesta pe cântăreţ. Şi să te ţii!

"S-a despărțit Adelina Petrița de Speak de grâu. Întâi crizul economic și acum asta? Avem și noi un limit!", mărturiseşte din tot sufletul comediantul nostru.

Cel mai titrat subiect al ultimelor zilei a încăput și pe mâna lui Ionuţ Rusu, iar lacrimile de râs au venit instant. Cum a tratat despărţirea dintre cele două vedete? Cu mult haz, specific lui. Doar nu degeaba a râs Cheloo trei minute încontinuu, duminică seara, la iUmor.

„Nu m-am distrat niciodată la acest show ca acum. Jur că mi-e rău! A fost șocant. Am râs continuu timp de trei minute, am simțit că mă sufoc, că mă doare gâtul, că-mi pleznește ceva, că mi-au dat lacrimile. A fost foarte, foarte amuzant”.

Aşa că, priviţi şi vă minunaţi!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ionuţ Rusu, cel mai votat concurent în aplicația iUmor din ediția a treia! L-a făcut pe Cheloo sa râdă timp de trei min... Brent Ray Fraser, singurul bărbat din lume care pictează cu penisul. După portretul lui Bendeac, a pictat din nou, în di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x