Antena Căutare

Ionuţ Rusu, cel mai votat concurent în aplicația iUmor din ediția a treia! L-a făcut pe Cheloo sa râdă timp de trei minute: “Jur că mi-e rău”

A fost o seară plină de hohote de râs pe scena de la iUmor. Buna dispoziţie s-a transmis şi telespectatorilor care au făcut ca show-ul să fie lider de audiență pe toate targeturile.

A fost o seară plină de hohote de râs pe scena de la iUmor. Buna dispoziţie s-a transmis şi telespectatorilor care au făcut ca show-ul să fie lider de audiență pe toate targeturile.

Tot cei de acasă, prin intermediul aplicatiei, au stabilit și câștigatorul celei de-a treia ediție. Ionuț Rusu le-a câștigat simpatia telespectatorilor și merge mai departe, în finală.

În doar câteva secunde, cu ajutorul cărţilor şi al trucurilor de magie, i-a cucerit pe juraţi, unul după altul. A venit îmbrăcat în ie și, cu un topor în mână, a stârnit hohote de râs încă de la intrarea pe scenă.

I-a cucerit pe Cheloo, Delia și Bendeac chiar din momentul în care a urcat pe scenă. Ceea ce a urmat a întrecut însă orice așteptare, fiind primul moment din istoria show-ului iUmor la care Cheloo a râs non-stop, cu lacrimi. „Nu m-am distrat niciodată la acest show ca acum. Jur că mi-e rău! A fost șocant. (...) Am râs continuu timp de trei minute, am simțit că mă sufoc, că mă doare gâtul, că-mi pleznește ceva, că mi-au dat lacrimile. A fost foarte, foarte amuzant”, a declarat Cheloo care a recunoscut că nu a mai râs atât de foarte mulți ani. „A fost spectacol în toată regula”, a fost de părere și Delia, care l-a felicitat din tot sufletul pe Ionuț Rusu, concurentul din Harghita care le-a înseninat ziua celor trei jurați. „Ai fost atât de bun încât am uitat să mă ridic în picioare”, i-a spus și Bendeac care a aflat cu această ocazie că el este motivul pentru care Ionuț s-a apucat de stand-up.

Duminică, seara, iUmor, a fost din nou lider de audiență pe toate targeturile, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 21.48 de 2.375.000 de români. Pe publicul comercial din mediul urban, emisiunea iUmor difuzată între 19.59-22.08 a înregistrat o audiență medie de 11,3 puncte de rating și 24,5% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 9,7 puncte de rating și 21,1% cotă de piață.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 9,5 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat din nou pe locul al doilea cu 7,7% puncte de rating și 14,4% cotă de piață.

La nivelul întregului public din România, Antena 1 a ocupat din nou poziția fruntașă cu 10 puncte de rating și 18,9% cotă de piață, urmată de ProTv cu 7,2 puncte de rating și 13,6% cotă de piață.

În cea de-a treia ediție a emisiunii iUmor difuzată aseară de la ora 20.00, Cheloo, Delia și Bendeac au avut parte de momente dintre cele mai diverse și pline de umor. F

Dacă în primul sezon a reușit să-l înnebunească de-a dreptul pe Cheloo și să-l facă să se ridice de la pupitrul de jurizare, de data aceasta Niță Gabriela a revenit cu scopul declarat de a-i testa rapper-ului răbdarea și de a-i smulge un LIKE. Chiar dacă și-a dat seama încă de la început ce banc va interpreta, totuși Deliei i s-a părut senzațional momentul ei. Cel mai încântat însă de numărul Gabrielei a fost Bendeac, juratul care nu s-a ferit să spună de față cu soțul ei, prezent în sală, „nu știu când m-am bucurat atât de mult ultima oară să revăd o femeie. E un concurent pe care eu îl iubesc și pe care în cazul în care vom mai fi aici pe viitor, mi-aș dori să fie de fiecare dată. Eu chiar cred că viața mea ar fi mult mai tristă fără tine!”, a mai spus Bendeac. Chiar dacă nu a primit LIKE-ul mult așteptat de la Cheloo, Gabriela Niță merge mai departe.

Magitot (Marius) Dragos i-a cucerit în doar câteva secunde pe cei trei jurați. Potrivit lui Cheloo, Magitot a venit „cu o energie pozitivă, în forță și a creat agitație”. Poate acesta este și motivul pentru care Delia l-a numit „Magi-tot – Agi-tot”, în timp ce Mihai Bendeac a admirat întregul său moment și felul în care a reușit să creeze un personaj. „Numărul dumneavoastră a fost spectaculos și ați făcut un moment foarte bun”, a fost de părere Bendeac, în timp ce Cheloo i-a spus drept: „stimabile, ați fost extraordinar, cu o atitudine de bandit violent”. „Îl văd printre cei mai buni”, a completat Delia, astfel că Magitot a primit trei DA, cu convingerea că oricând ar putea să facă la fel de bine orice altceva. „A fost un pretext asta cu magia!”, a zis Mihai Bendeac impresionat de versatilitatea concurentului. La finalul momentului, cei doi jurați, Bendeac și Cheloo, au făcut tot posibilul să-l convingă pe Magitot să le cedeze sticla de cauciuc pe care a folosit-o în momentul său, care se poate face ghem. „Mi-o trimiți la biserica din Breaza, la sfântul părinte și o lași acolo. Te rog eu frumos!”, va spune Cheloo.

Popescu Ștefan a avut un moment pe cât de amuzant, pe atât de interesant. Instrumentele la care a cânta fiind morcofonful, adică un morcov cu diverse orificii, folosit sub formă de flaut, și o sticlă de pălincă, ale cărei tonalități se schimbau în funcție de nivelul lichidului din ea. Lăsând la o parte toate glumele făcute pe seama instrumentelor folosite, Delia a apreciat orele de muncă din spatele acestui moment, afirmând că ceea ce a realizat Popescu Ștefan pe scenă se numește artă. „Aveți tot respectul meu!”, a spus și Cheloo după ce a sustras sticla de palincă de pe masă și „s-a auto-mituit”, cum a remarcat Mihai Bendea. Popescu Ștefan merge mai departe cu trei LIKE-uri.

După ce a făcut florări în culise alături de prezentatorii Șerban Copoț și Vlad Grigorescu, Bogdan Zloteanu și-a făcut apariția pe scenă în mare vervă. „Ești un golan neaoș” (...), „ești o piatră neșlefuită, o piatră ponce aproape a comediei”, i-a spus Mihai Bendeac remarcând potențialul său uriaș, foarte potrivit pentru unul dintre rolurile din serialul de comedie „Băieți de oraș”, difuzat de Antena 1. La rândul ei, Delia s-a arătat încântată de dinamica și dicția perfectă a concurentului, declarându-se fana acestui gen de oameni care mușcă din cuvinte și le rostesc corect, cu toată gura. „Să sărbătorim atitudinea și caracterul”, a completat Cheloo care a apreciat felul în care s-a desfășurat concurentul pe scenă. Zlatan Bogdan a primit trei DA și merge în etapa următoare.

Peste două milioane de telespectatori ne-au fost alături! iUmor, lider de audiență pe toate targeturile... Ionuț Rusu, campionul la stand up comedy, vă prezintă știrea zilei: "S-a despărțit Adelina Petrița de "Speak d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x