Antena Căutare

iRoast fotbalistic, 21 noiembrie 2023. George Tănase, Andreea Ibacka și Andrei Garici, show total înainte de România - Elveția

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast, marți, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Confruntarea România - Elveția, difuzată diseară de la 21:45, la Antena 1, este precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic, în cadrul căreia Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru se prezintă în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură.

colaj George Tănase ca Bănel Nicoliță, Florin Răducioiu în juriul iRoast, Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu Galerie
Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast | Antena 1

Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru au făcut deliciul publicului și al juriului într-o ediție nouă de iRoast fotbalistic despre gafe monumentale.

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast, marți, 21 noiembrie, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Seara se deschide cu un număr de colecție, „Ediția specială gafe în fotbal”, pus în scenă de George Tănase, care l-a interpretat pe Bănel Nicoliță.

„Ce nu trebuie să facem dacă vrem să câștigăm”

„Parcă dansezi mai bine decât jucai”, remarcă chiar de la început Ion Crăciunescu.

„N-o să vă țin foarte mult că nu pot să stau”, își începe el numărul. ”Bănel” salută juriul și stârnește râsetele publicului.

„Singura cupă pe care o mai ridică acum un jucător e cupa de vin”, îi spune el lui Duckadam.

„Jucătorii noștri au pe teren tricourile mai curate decât ăia din reclamele la detergent”, remarcă el.

”Bănel Nicoliță” nu a iertat deloc jucătorii români, nici pe teren, nici în conferințele de presă, dar nici pe sine. Autogolul a fost subiectul principal al discursului său.

„Dacă lui Hagi nu i-ați făcut statuie, ce să faceți statuie la un autogol”, adaugă el. „Pasa lungă, sărăcia omului”, mai spune el.

„N-am venit să fac mișto de fotbalistul român”, conchide el.

Acest număr a iscat o discuție cu adevărat interesantă, în care Helmuth Duckadam își prezintă opinia cu privire la autogolul marcat de Bănel Nicoliță în mediul respectiv.

„Eu spun că portarul a greșit în proporție de 70%”, mărturisește Helmuth Duckadam despre ”monumentalul” autogol.

„De ce portarul e acolo și de ce e în genunchi?” întreabă și Florin Răducioiu.

Savuros este și ”interviul” acordat de ”Bănel” după apariția pe scenă.

Citește și: Ediţie specială iRoast, 12 octombrie 2023. Radu Pietreanu, Angel Popescu și Ionuț Rusu, show total înainte de Belarus - România

Andreea Ibacka este „o microbistă sub acoperire”. Aceasta merge încă de mică pe stadion, pe atunci cu tatăl ei, iar de-a lungul timpului și-a susținut pasiunea.

„Prietenele mele acum s-au mai departe de mine decât a stat Gardoș de echipa națională”, își începe Andreea numărul.

Discursul acesteia a fost conceput din perspectiva suporterului la meciurile de fotbal. Ea a făcut o trecere în revistă a tuturor schimbărilor care s-au produs de-a lungul timpului în fotbalul românesc.

„Vă dați seama cum ne-am simțit noi steliștii în acel moment?” amintește Andreea despre momentul în care suporterii echipei Steaua au ridicat pancarte cu: „Doar Dinamo București”.

„Poate chiar îi criticăm prea mult”, spune ea cu gândul la reacțiile fotbaliștilor din ultimul timp în conferințele de presă.

De asemenea, ea a adus în discuție și strategiile puse în teren de echipele românești. În încheiere și-a arătat speranța pentru generațiile tinere de fotbaliști.

„Dacă m-aș fi născut băiat aș fi făcut în copilărie fotbal de performanță”, susține Andreea Ibacka la ”conferința de presă”.

Citește și: iRoast, 12 septembrie 2023. O ediţie hazlie dedicată fotbalului românesc: „Am râs de mă dor dinţii!” | VIDEO. Ce roasturi au fost

Andrei Garici și-a intrat perfect în personaj, interpretându-l pe Cristian Pulhac și oferind un moment senzațional în cadrul ediției speciale de iRoast.

„Am venit aici să vă explic ce s-a întâmplat cu mine”, spune el aducându-i aminte publicului de filmulețul devenit viral, care le-a adus multe șicane cu suporterii.

Din cadrul ediției nu lipsesc nici momentele savuroase de autoironie: „A apărat Duckadam patru penalty-uri într-un meci... eu am avut patru goluri în toată cariera!”

„Mi-e rușine să vorbesc despre fotbal în fața voastră. (...) Voi când vă uitați acum la fotbal e ca și cum s-ar uita Robert De Niro la Teambuilding”, mai spune el.

„Ce aș putea să spun eu despre Ion Crăciunescu? Ce aș putea spune? Poate doar că a fluierat la mai multe meciuri decât am fluierat eu după fete prin baruri.”

„Îți lipsesc epoleții. Culoarea e bună”, îi răspunde Ion Crăciunescu.

„Trebuie să plec, că am lăsat mașina pe locul unui fotbalist de la Super Liga și mi-e că mi-o ridică Poliția, pentru că eu nu am dintr-ala pentru persoane cu diazbilități”, a încheiat invitatul, stârnind amuzament printre cei aflați în public.

Citește și: Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast

Marcelo Cobzariu încheie seara cu un număr minunat, interpretându-l pe Rică Răducanu. Juriul l-a așteptat cu nerăbdare, care nu a avut cum să nu-și aducă aminte de Rică.

„De ce nu merg lucrurile la noi”, se întreabă ”Rică” de stadiul în care a ajuns fotbalul românesc.

De asemnea, el a redistribuit” juriul fie în producții cinematografice de renume, fie la diverse alte activități. Pe Ion Crăciunescu în Eu când vreau să fluier, fluier. Pe Răducioiu la balet. Pe Gardoș ca stâlp de iluminat, iar Duckadam portar la Barcelona „la un muzeu, ceva”.

„Vedeți ce înseamnă să faci toată viața ta circ pe terenul de fotbal? La bătrânețe te cheamă toți la emisiunile de divertisment, de umor. Vă dați seama dacă făceam nudism în poartă, acum mă chemau să joc în filme porno sau, mai rău, la Insula iubirii”, spune el, stârnind râsetele juriului și publicului.

„Mie mi-a făcut mereu să fac spectacol, tată. Dar știi de ce? Pentru că era biletul scump la meci și nu e normal ca efortul de a dad banii pe bilet să fie mai mare ca efortul jucătorului pe teren”, adaugă el.

„Pentru mine, poarta de pe teren a fost și casă, și masă, și bar, că aveam țuică în sticla de apă (...) Eram Nadia Comăneci a palincii”, glumește el.

„Mai bine fac mișto de mine decât să fac de echipele noastre de fotbal. Bă, e păcat să râzi de oamenii ăia, că aleargă și ei cât pot”, susține el în aplauzele publicului.
„Îl naturalizăm direct pe Dumnezeu ca să fie mereu român”, își încheie el numărul.

Citește și: Ștefan Ene s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Concurentul i-a cucerit pe jurați cu un număr de un umor inocent

Momentele pregătite de Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru au putut fi urmărite de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei România - Elveția, transmisă în direct, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la 21:45.

Cristian Pulhac, roast de zile mari pe scena iRoast: „A fluierat Crăciunescu la mai multe meciuri decât am fluierat eu d... Radu Pietreanu, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x