Antena Căutare

iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Mihai Eminescu urcă pe scena iUmor și aruncă cu versuri usturătoare

Mihai Eminescu, romanticul incurabil, a urcat pe scena iUmor de Ziua Națională a României pentru a ne trezi la realitate.

În sezonul 9 iUmor, de Ziua Națională a României, cele mai mari personalități istorice românești au călătorit în viitor pentru a urca pe scena iUmor, pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut de către jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Mihai Eminescu, interpretat de Andreas Petrescu, urcă pe scena iUmor pentru un roast istoric ieșit din comun.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

andreas petrescu

iUmor 1 decembrie 2020. Mihai Eminescu urcă pe scena iUmor și aruncă cu versuri usturătoare

antena 1

Cel mai mare poet român, recunoscut și peste hotare pentru poeziile sale, Mihai Eminescu, a vorbit despre Junimea și a făcut o comparație cu întâlnirile culturale moderne din zilele noastre.

Mihai Bendeac s-a dovedit a fi unul dintre jurații iUmor care știa cele mai multe lucruri despre Eminescu. Deși poetul era bețiv și îi plăceau femeile, el era un geniu și imita excepțional mai multe personaje alre vremii.

Nu a scutit nici vedetele și nici elevii de roast, spunând că i-a făcut pe mulți să pice Bacalaureatul. De asemenea, Eminescu, interpretat de Andreas Petrescu, a vorbit și despre foștii concurenți iUmor și cum s-au prezentat aceștia pe scenă și celebra replică “pot să mai intru o dată”, spusă în diverse situații.

Le-a venit rândul și juraților iUmor, iar primul luat la roast de Eminescu a fost Cheloo, pe care l-a confundat cu Ombladon, spunându-I că I se potrivesc versurile “Ce te legeni, Cheloole”. Deliei i-a atribuit versurile “De ce nu-mi vii, de ce nu-mi vii” pentru situția în care ea credea că e însărcinată.

Lui Bendeac, desigur, i-a dedicat versurile “Fiind băiet, păduri cu trei eram”, stârnind hohote de râs. Eminescu, fiin un romantic, a mai adăugat:

Nu mai există iubire! Doar Bendeac este în căutarea iubirii. O caută din gură în gură la această emisiune”.

Vorbind despre tradițiile poporului roman, Eminescu a ținut să precizeze că tradițiile unui popor sunt distruse de “omul care nu are grija felului în care se poartă”. Marele poet a spus că artistul roman contemporan care seamănă puțin cu el este Ștefan Bănică Jr.

Gluma cu cel mai mare sâmbure de adevăr care i-a zguduit seara lui Bendeac a fost:

Mihai, nu mai spune în gura mare tuturor că te iubești doar pe tine. Tu nu faci așa ceva pentru că în sinea ta tu știi că meriți pe cineva mai bun”.

andreas petrescu

iUmor 1 decembrie 2020. Mihai Eminescu urcă pe scena iUmor și aruncă cu versuri usturătoare

antena 1

Eminescu a încheiat cu o altă versiune a poeziei “Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”.

“Ce-ți prevăd eu ție, dulce Românie,

Țara mea de gloabe care nu mai mor,

Mințile nervoase, pline cu tărie

Te-au vândut penibil, direct în Obor.

Inima-mi se rupe, mi se rupe calul,

Dacă fii-ți mândri asta își doresc,

Stăm în fundul gol, căci începe balul,

Dulce Românie, simt că mă-ngrozesc.

Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie?

Să mai faci copii numai din amor.

Vreau să fie bine ori să nu mai fie.

Viața fără aripi n-ar niciun zbor”.

Urmărește mai jos reacția juraților la momentul lui Mihai Eminescu

Motivul pentru care Bendeac și-a sunat mama din culise, alături de Delia. Reacția acestuia este fabuloasă... Andreas Petrescu l-a interpretat pe Mihai Eminescu în roast-ul istoric. "Mi-am zis că nu am curaj, dar uite că am a...
Video iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa - jurizare Sambata, 23.09.2023, 23:12
Video recomandate
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției
Mireasa sezonul 8, 25 septembrie 2023. Bogdan și Andreea s-au sărutat! Ei sunt noul cuplu al competiției Luni, 25.09.2023, 15:12
Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Cel de-al doilea episod iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 şi care a condus detaşat clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor targeturilor, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

Luni, 25.09.2023, 18:16
Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 20:00 – 23:31, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul tuturor categoriilor de public. Antena 1 a condus clamentul audienţelor şi la nivelul întregului interval de Prime Time, pe toate categoriile de public.

Duminica, 24.09.2023, 09:55
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Fanyo si Bia Khalifa, scandal pe scena de la iUmor, chiar în fața juraților

Fanyo si Bia Khalifa au marcat o revenire spectaculoasă în studioul iUmor, după ce ambii au bifat în trecut momente memorabile. Deși s-au prezentat separat sau în alte formule, de data aceasta Fanyo și Bia formează un duo controversat.

Sambata, 23.09.2023, 23:06
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Leah Shutkever, concurenta care a smuls o declarație de dragoste de la Cheloo. Ce a făcut

În ediția din 23 septembrie 2023, britanica Leah Shutkever a reușit o adevărată performanță și a smuls o declarație de dragoste din partea celui mai exigent jurat de la iUmor, Cheloo.

Sambata, 23.09.2023, 22:39
x