Antena Căutare

iUmor, 10 martie 2021. Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu, sceneta de comedie care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

În cea de-a patra ediție a sezonului 10 "iUmor" au urcat pe scenă Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu cu o scenetă memorabilă de comedie.

Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu pe scena iUmor Galerie
Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu sunt actori de meserie

Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu au intrat pe scenă cu chef de distracție și puși pe fapte mari. Cei doi s-au pregătit în amănunt și sunt gată să îi impresioneze pe jurați cu momentul lor unic din acest sezon.

Ediția patru a sezonului 10 "iUmor" este una plină de surprize și momente de neuitat, din care fac parte și cei doi concurenți. Numărul lor a făcut-o pe Delia să râdă în hohote, iar pe Mihai Bendeac să fie foarte atent la tot ceea ce se întâmplă pe scenă.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Gabi Costin deghizat în Kim Jong Un atrage toată atenția publicului

Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu au luat cu asalt platoul și au reușit să aducă pe fața lui Cheloo un zâmbet, semn că sceneta lor de comedie a fost pe gustul tuturor, inclusiv al celor trei jurați, care nu se mai puteau opri din râs.

Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu, momentul care a generat cele mai multe zâmbete

Cei doi concurenți au făcut spectacol și au primit o mulțime de aplauze din partea publicului. Mihai Bendeac a fost atât de atent la numărul lor încât a rămas cu gura căscată și s-a ridicat de la masa juriului pentru a-i aplauda.

Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu sunt actori de meserie, iar talentul lor este unul vizibil. Aceștia au reușit să impresioneze prin fiecare mișcare și cuvânt pe care îl scoteau.

"Aș vrea să sintetizez într-o singură frază. Mie mi se pare că acesta este numărul suprem pe care l-am văzut pe această scenă, în acest sezon", a ținut Mihai Bendeac să le mărturisească celor doi concurenți, care i-au atras atenția încă de când au pășit pe scenă.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Natanticu, show de excepție care i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi. “Nu sunt cine știe ce”

Delia și-a dorit să îi laude pentru numărul lor fantastic și să îi aplaude furutnos.

"Apreciem donația acestor doi actori. Ei au venit și au donat umor, umor simplu pentru toată lumea, umor de nivelul meu. Respectul meu sincer și fără alte înflorituri.", a spus Cheloo, încântat de numărul celor doi.

Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu au primit 3 x DA și merg la votul publicului.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 10 martie 2021. Luca Nicola l-a imitat perfect pe Vadim Tudor. Reacția pe care a avut-o Mihai Bendeac a atras toa... iUmor, 10 martie 2021. Vlad Marin, momentul de stand-up comedy pe care Cheloo l-a întrerupt:"Mă simt scurs de energ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x