Antena Căutare

iUmor, 21 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Gabi Costin deghizat în Kim Jong Un atrage toată atenția publicului

În cea de-a doua ediție din sezonul 10 al emisiunii "iUmor" urcă pe scenă la roastul istoric Kim Jong Un, interpretat de actorul Gabi Costin.

Gabi Ciocan costumat în Kim Jong Un și gărzile sale de corp Galerie
Kim Jong Un a luat cu asalt scena iUmor din ediția doi a sezonului 10

Kim Jong Un a luat cu asalt scena iUmor din ediția doi a sezonului 10. Gabi Costin a intrat perfect în pielea personajului și i-a uluit pe toți cu talentul său excepțional, inclusiv pe jurații care au rămas cu gura căscată.

Înainte de a intra în platou, gărzile sale de corp au verificat fiecare zonă a încăperii înainte de a intrat marele personaj istoric.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Florin Gheorghe stârnește hohote de râs cu glume despre supereroul Rombo

Deși au primit la început o farfurie cu orez, juraților le-a fost foarte greu să ghicească ce personaj istoric le va face ediția din seara aceasta mult mai frumoasă. Într-un final, Delia a fost cea care și-a dat seamă că este vorba de marea personalitate Kim Jong Un.

Kim Jong Un a vorbit despre viața coreenilor, dar și despre asemănarea dintre țara lor și România

Personajul istoric a făcut spectacol la superlativ cu glumele sale despre coreeni și sistemul politic de la ei din țară. Acesta a atras atenția tuturor încă de când a urcat pe scenă și a reușit să facă un roast puternic pe seama juraților iUmor, cât și a mai multor vedete din România, precum: Daniela Crudu, Diana Munteanu și Dana Budeanu.

"Noi coreenii facem multă mișcare. S-a tot spus aici în Europa că noi nu suntem liberi, ce vorbiți? Este fix ca aici la iUmor. Vrei să pleci în străinătate? Ne spui și noi râdem, iar dacă primești trei like-uri poți merge la orice închisoare vrei tu.", a fost una dintre glumele actorului, care a făcut pe toată lumea să râdă în hohote.

Pe lângă toate glumele făcute asupra oamenilor din Coreea, actorul a venit și cu câteva replici foarte bune și despre votul din România, dar și despre asemănarea sistemului nostru cu cel al coreenilor.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Răzvan Oprea deghizat în Vladimir Putin ia cu asalt scena

Spre final, Kim Jong Un a primit o avalanșă de aplauze din partea publicului și a ieșit de pe scenă într-un stil caracteristic personajului său.

Mihai Bendeac a ținut neapărat să meargă în culise pentru a-l felicita pe Gabi Costin. "Mult, mult mai tare decât atunci când te-am văzut ultima dată, și atunci erai uluitor de tare", i-a transmis actorul, în timp ce l-a îmbrățișat.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 21 februarie 2021. Bianca, Bia Khalifa, și momentul ei inedit de la iUmor. "Pari așa sărac că îți iei mâncar... Cine e Bia Khalifa, concurenta care a apărut acoperită doar de maști. Ce lucruri a dezvăluit despre ea la "iUmor&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x