Antena Căutare

iUmor, 12 decembrie 2021. George Buhnici, roast-ul care a cutremurat scena. "Confuzie gravă la iUmor"

George Buhnici, preocupat mereu de tehnologie și supranumit de prezentatorii emisiunii iUmor “Inspector Gadget”, a venit la iUmor pentru un roast de senzație.

george buhnici la iumor Galerie
George Buhnici, preocupat mereu de tehnologie și supranumit de prezentatorii emisiunii iUmor “Inspector Gadget”, a venit la iUmor pentru un roast de senzație. | Antena 1

George Buhnici a urcat pe scena iUmor și i-a surprins pe jurații care nu credeau că îl vor vedea vreodată într-o asemenea ipostază. Prezentatorul TV a urcat pe scenă pe ritmuri de muzică electro, fiind însoțit de baletul Furnix Team.

“Nu e el, e o hologramă. Habar n-aveți”, spune Dan Badea din culise.

Cheloo și Mihai Bendeac au spus amândoi că se bucură să îl cunoască și în persoană pe celebrul prezentator. George Buhnici a spus că e copleșit de emoții pentru că se întoarce la Antena 1 după 17 ani.

George a mărturisit că pe vremea când a lucrat ca reporter pe teren se îndrăgostise de Sandra Stoicescu.

George Buhnici a venit cu glume smart la iUmor

“Nu a fost să fie. Pe vremea aia eu eram atât de sărac că factura de la telefonul se serviciu era maim ult decât jumătate din salariu. Era factura mare la telefon, dar mai ales salariul era mic și pe atunci”, spune George Buhnici.

George Buhnici a povestit că atunci când lucra la Antena 1 se ocupa de reportajele cu camera ascunse, tehnologie avansată. Camerele erau ascunse în nasturi sau pixuri.

El a povestit o pățanie cu o damă de companie căreia a încercat să îi ia declarații cu camera ascunsă.

“Tehnologia m-a lăsat la greu și în momentul acela cariera mea risca să se termine înainte să înceapă”, spune George.

Primul dintre jurați care a fost luat la roast a fost Cheloo, despre care a zis că îl ascultă cântând din secolul trecut.

“Dar mie îmi plăcea atât de mult (…) că știu și acum melodia pe derost. E interesant cum țin minte și acum versurile unei piese din secolul trecut, dar nu-mi amintesc nicio melodie de-a Deliei”, spune George Buhnici.

“Practic ai devenit un Gică Petrescu al generației mele, dar încă nu știi asta”, a mai adăugat George.

“Sărbătoresc această idee”, a spus Cheloo.

“Știu că îți dorești și tu una, dar ți-e frică să mergi cu ea pe ploaie, să nu te curentezi”, i-a zis George Deliei care își dorește o mașină electrică.

George Buhnici a vorbit și despre câte lucruri interesante s-au întâmplat în domeniul științei în acest an.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Lady Diana, interpretată de Alexandra Velniciuc, roast istoric pe scenă: „A fost răuță”

“Avem 4 oameni pe orbita planetei, 4 oameni care nu sunt astronauți. E un an foarte interesant pentru călătoriile spațiale, e un an în care bogații lumii și-au permis extravaganțe la care mulți nici nu puteam visa”, spune George Buhnici.

“Aplicațiile de pe telefoanele de ultimă generație sunt geniale. Cu ajutorul lor Bendeac poate să pară mai tânăr, Delia pare mai slabă, Cheloo pare mai viu, doar Carla’s Dreams a ales să se picteze pe față la propriu, asta abia după ce a realizat că indiferent ce filtru îți pui, fața de moldovean nu dispare”, a mai adăugat George Buhnici.

“Străinii încă mai vin la noi în vacanță doar ca să mai trăiască puțin în trecut”, a mai spus prezentatorul despre felul în care s-au schimbat vremurile.

Cei trei jurați au apreciat foarte mult momentul lui George Buhnici.

Cheloo a crezut că George Buhnici e Jorge

“Am fost foarte încântată de prezența lui la iUmor și aș fi vrut să storc mai mult material care mă interesa pe mine despre mașinele Tesla, despre casa super inteligentă”, a zis Delia.

Cheloo auzise toată ziua numai Jorge și nu înțelegea ce se întâmplă până când nu a urcat George Buhnici pe scenă.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Sylar i-a impresionat pe jurați cu numărul său. „Magicianul misterios” a creat un moment de senzație

“Hai să-l aplaudăm! N-a greșit cu nimic!”, a spus Cheloo.

“Deci el a crezut că George Buhnici este Jorge”, a explicat Mihai Bendeac.

“Acum chiar nu fac mișto. Moment de sinceritate la iUmor”, a mai adăugat Cheloo.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 12 decembrie 2021. Iulia Albu, moment de sinceritate pe scena iUmor. “În lumea modei, Iulia e un fel de Cheloo”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x