Antena Căutare

iUmor, 5 decembrie 2021. Sylar i-a impresionat pe jurați cu numărul său. „Magicianul misterios” a creat un moment de senzație

Sylar a urcat pe scena iUmor 2021 purtând o mască și prezentând un număr de magie de excepție. Momentul lui i-a determinat pe jurați să-l voteze cu „Da”, fără să stea pe gânduri.

Sylar și Mihai Bendeac, pe scena iUmor 2021 Galerie
Sylar a revenit pe scena iUmor și i-a impresionat pe jurați | Antena 1

Sylar a venit în 2019 la iUmor și a făcut ca niște băuturi să apară „cu puterea minții”. în 2021 iluzionistul român și-a dorit să-i surprindă pe jurați cu numărul său și nu și-a dezvăluit de la început identitatea.

Sylar s-a prezentat drept „magicianul misterios” și a urcat pe scena iUmor 2021 cu mască pe față și glugă. Pe tot parcursul momentului a vorbit în engleză și a pretins că alături de el se află fantoma Paul.

Sylar, moment impresionant de magie pe scena iUmor 2021

Sylar l-a chemat pe scenă pe Mihai Bendeac și l-a rugat să închidă ochii și să spună de câte ori este atins și unde, iar în acel timp Sylar se afla la distanță de jurat.

La finalul momentului de excepție, Sylar și-a arătat fruntea, unde era scris cuvântul „planetă”, cel pe care l-a citit juratul de pe un carnețel. Apoi, concurentul și-a dezvăluit identitatea: și-a dat maca jos și a vobit în română, iar jurații au fost plăcut surprinși.

Jurizare Sylar la iUmor 2021

Jurații au fost plăcut impresionați de momentul concurentului Sylar și fără doar și poate au votat cu „Da” momentul acestuia.

„O alegere atât de inteligentă să vii ca un concurent în străinătate. Ne-ai impresionat”, a spus Mihai Bendeac.

Cheloo a apreciat starea de bine pe care a generat-o concurentul:

„Normal că mi-a plăcut, că e gratis”, a spus Cheloo.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: Cum arată în realitate actorii care au făcut roast istoric la ediția specială "Râzi cu ROaST" de la Antena 1

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și: Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021.Regina Maria, roast-ul delicat, dar înțepător."Știu că v-a spus cineva că SH înseamnă super haine"

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 5 decembrie 2021. Lady Diana, interpretată de Alexandra Velniciuc, roast istoric pe scenă: „A fost răuță”... Cum arată Deniz Brizo de la iUmor în costum de baie. Are trei copii și un corp impecabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x