Antena Căutare

iUmor, 12 mai 2021. Ana Maria Calița revine la iUmor și îl ia la roast pe Mihai Bendeac. “Mihai, nu mai linge picioarele!”

În ediția 13 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Ana Maria Caliță, câștigătoarea sezonului 4 iUmor, revine pe scenă pentru un roast de zile mari.

ana maria calita iumor Galerie
iUmor, 12 mai 2021. Ana Maria Caliță | antena 1

Ana Maria Calița, câștigătoarea din sezonul 4 iUmor, revine în forță pe scena comediei cu o serie de glume savuroase. Fiind una dintre preferatele lui Mihai Bendeac cu care juratul s-a sărtutat de câteva ori, Ana a venit să facă senzație.

Ana a mărturisit că i-a fost dor de scena iUmor, care va rămâne mereu o emisiune de suflet pentru ea.

“Experiența în sine a fost foarte faină pentru mine”, a mărturisit Ana Maria.

Șerban Copoț și Dan Badea au întrebat-o ce a făcut cu premiul cel mare câștigat în urmă cu 6 sezoane.

“I-am băgat la păcănele pe toți. (…) I-am pierdut pentru că a venit pandemia”, a povestit Ana Maria.

Plină de energie și încrezătoare, Ana Maria a intrat în scena iUmor.

“Dă să pup!”, i-a spus Mihai Bendeac.

“Haha, ai vrea tu!”, i-a transmis Ana.

După ce a mărturisit că i-a fost foarte dor de public și de toată lumea, Ana Maria a zis că de Mihai nu i-a fost dor.

Citește și: Vă amintiți? Ana Maria Calița, Biblia și relațiile de-o noapte: „În Biblie scrie să nu preacurvești. Nu zice când să te oprești... Să curvești, dar nu prea”

“Pe el îl văd în fiecare dimineață că vine și mă trezește și mă linge pe față. Mi-am luat un cățel, i-am pus numele Mihai și tot timpul îi zic: Mihai, nu mai linge picioarele! Știu că-ți place. Mihai, marș!”, a mărturisit Ana Maria.

Ana Maria Calița și-a amintit și de anii de liceu

Câștigătoarea iUmor din sezonul 4 a povestit despre cele trei categorii de oameni care pe ea o enervează foarte tare. Din prima categorie fac parte oamenii care se bagă la rând în fața atunci atunci când aștepți civilizat. Ana Maria a împărtășit o experiență de la coadă de la farmacie.

“A doua categorie de oameni care mă enervează sunt ăștia noi apăruți, grammar nazi. (…) Te corectează pe net, că așa au chef”, explică Ana Maria.

“Și a treia categorie de oameni care mă enervează și ultima…Mă enervează foarte mult oamenii cărora le miroase gura. Și nu știu cum se face că fix oamenii ăștia au un secret să-ți zică”, a adăugat concurenta iUmor.

Ana Maria a povestit și cum a decurs întâlnirea ei de 10 ani cu colegii de liceu, dar mai ales revederea cu deșteapta clasei.

“Are 3 copii și stă acasă. Fericire mai mare n-am simțit”, a dezvăluit Ana.

După ce a povestit experiențele ei cu matematica și bătăia pe care o lua în școală, Ana a trecut la proști.

“Când am făcut glume despre biserică, s-au supărat credincioșii pe mine. Când am făcut glume despre grase, s-au supărat grasele (…) Dar ați observant că atunci când faci glume despre proști nu se supără nimeni?”, a mai zis Ana Maria.

“Mă simt foarte relaxat în urma acestui număr. Iată ce poate să facă un moment de comedie de calitate”, a spus Mihai Bendeac după numărul Anei Maria Calița.

Ana Maria Caliță, câștigătoarea sezonului 4 iUmor

Frumoasa Ana Maria a câștigat sezonul 4 iUmor și asta a ajutat-o să se propulseze în cariera de comediant.

Ana Maria are mult succes la public și merge în turnee de stand-up comedy peste tot în țară, avându-i drept coechipieri pe Tănase și Cătălin Bordea, cel care de obicei poate fi văzut la emisiunea „Xtra Night Show” și, totodată, unul dintre cei mai iubiți coprezentatori TV din România.

Citește și: Sfaturile Anei Calița către femeile care fac sex cu... zgomot: „Aveți grijă când țipați. Aș vrea să vă abțineți pentru că mi se face poftă”

Cât despre Ana Maria Calița, își continuă colaborarea cu „Opera Comică pentru Copii”, fiind de altfel absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale”, dar și spectacolele de improvizație din întreaga țară.

Concurenta frumoasă și talentată, cu mare priză la public, a câștigat premiul de 20.000 de euro cu un număr de stand-up comedy senzațional.

În 2019, Ana Maria Calița s-a întors la iUmor. De data asta în calitate de invitată de onoare. Aceasta a deschis seara cu un număr de stand up așa cum ne-a obișnuit. Foarte bun și ușor „condimentat” cu sfaturi despre sex.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 12 mai 2021. Andrei Ungureanu, omul cu Tourette, vine la iUmor cu un număr de stand-up apoteotic. “Mă simt deja î... iUmor, 12 mai 2021. Premiul pentru Cea Mai Bună Reacție în Gala Premiilor. “Ce reacție a avut? Ce mare reacție a marii j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x