Antena Căutare

iUmor, 12 mai 2021. Doina Teodoru, îmbrăcată în școlăriță, revine în forță la iUmor. “Speram din tot sufletul să nu mai vin aici”

În ediția 13 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului 3 iUmor, revine pe scenă pregătită de un număr de stand-up de senzație.

doina teodoru iumor Galerie
iUmor, 12 mai 2021. Doina Teodoru | antena 1

Doina Teodoru s-a întors la iUmor, după ce a fost pe rând câștigătoare, invitat special și personaj istoric în roastul istoric.

Întrebată fiind cum I s-a schimbat viața după ce a câștigat sezonul 3 din iUmor.

“Băi s-a schimbat destul de mult. Am intrat în echipa lui Mihai pentru “Băieți de oraș”. A fost o experiență extraordinară, m-am distrat teribil și am început să fac niște turnee de stand-up. Eu nu m-aș fi așteptat. Eu nu sunt comediant”, a povestit Doina.

Doina a intrat în scenă mai încrezătoare ca oricând, iar când au văzut, spectatorii au început să fluiere și să o aplude.

“Doina, hai să vorbim”, i-a strigat Mihai Bendeac.

“Eu când am văzut-o pe Doina Teodoru pentru prima data la iUmor, chiar am avut senzația că de mult timp nu mai văzusem o femeie atât de frumoasă”, a spus Mihai în culise. De asemenea, el a povestit și o “nemernicie personală” pe care a făcut-o când a distribuit-o pe Doina în serialul său.

Citește și: Ecaterina Teodoroiu îi atacă frontal pe jurații iUmor: Delia se pregătește pentru foamete!

“Speram din tot sufletul să nu mai trebuiască să vin aici”, a mărturisit Doina pe scena iUmor.

Doina a început cu un roast la adresa lui Mihai și a fostelor sale iubite, iar apoi a trecut la Cheloo, vorbind despre vremurile în care piesele lui de hip hop erau în vogă.

Roast-ul usturător la adresa juraților iUmor

“M-am uitat la iUmor la toate sezoanele și nu am înțeles de ce până acum toți oamenii spun lucruri oribile despre tine. Ba că mănânci prea mult, ba că ai case, ba că te duci în vacanțe, ba că sora ta e mai talentată decât tine. De ce să spună toate lucrurile astea? Noi deja știam toate lucrurile astea”, a zis Doina despre Delia, stârnind hohote de râs.

“Ei nu știu cât de mult ai urât tu să te duci la grădiniță. (…) Vă dați seam ace a însemnat școala pentru Delia dacă ei grădinița I s-a părut grea?. Cu toat astea la 18 ani, ea a scos prima ei piesă (…) și uite așa am aflat și noi care a fost șansa ta să treci de clasa a 2-a”, a completat Doina.

Doina a trecut și la prezentatorii iUmor, iar gluma care a stârnit hohote de râs a fost cea la adresa lui Șerban Copoț.

Citește și: „Luați loc și țineți-vă respirația, băi, fătălăilor!”. Doina Teodoru, sosia Danei Budeanu, cel mai tare moment la „iUmor”! Delia: „Bă, băiatule! Cât seamănă!” - Video

“El, săracu, are doar liceul de marină. Și presupun că a terminat secția submarine pentru că altfel nu se scufunda așa cu trupa lui cu tot”, a spus Doina.

“Am venit aici ca să îi spun unui om că îl iubesc. Și acel om este Bendeac”, a mai zis Doina.

“Dacă s-ar opri aici, ce bine ar fi”, spune Mihai Bendeac.

“A demonstrat că e bărbat în orice situație. Este vorba evident despre tatăl tău, Mihai”, a completat Doina.

Reacția juraților iUmor după momentul Doinei Teodoru

“Vreau să-ți spun că ești neschimbată. Ești la fel de frumoasă și la fel de talentată și mi-a părut foarte, foarte rău că acel pupitru ți-a acoperit bluza pentru că bluza este absolut spectaculoasă”, i-a spus Mihai Bendeac.

Producătorul i-a șoptit în cască că poate ar trebui să încerce să fie cu Doina, iar Mihai a răspuns.

“Nu e genul de fată pe care mi-aș dori să o încurc”.

Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului 3 iUmor

Doina Teodoru a făcut senzație la iUmor, câștigând sezonul 3. În 2019, ea s-a întors la invitat special pe scena iUmor, cu un moment mai mult decât savuros! Nu a venit singură, ci alături de o...variantă mai mică!

Doina nu s-a oprit aici, iar talentul ei senzațional a ajutat-o să se remarce atunci când a venit la iUmor în 2020, imitând-o pe Dana Budeanu, în sezonul 8.

„Bă, băiatule, bă! Ești nebun? Cât seamănă! Incredibil”, a reacționat Delia, imediat ce Doina Teodoru a pășit din nou pe scena „iUmor”, de această dată în rolul Danei Budeanu.

„Luați loc și țineți-vă respirația! Mi-e și răuț, așa…”, și-a început discursul Dana Budeanu… Pardon, Doina Teodoru, în rolul Danei Budeanu.

În sezonul 9 iUmor, Doina a revenit cu un roast istoric, deghizată în Ecaterina Teodoroiu și a făcut un roast senzațional.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 12 mai 2021. Irene Boclincă, transformare de AUR, în Diana Șoșoacă. “Nenorociților, vă distrug!”... iUmor, 12 mai 2021. Premiul pentru Cel Mai Original/ Creativ Jurat. Mihai Bendeac: “Cred că este mult prea clar”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x