iUmor, 12 mai 2021. Premiul pentru Întreaga Carieră. “Acesta este un omagiu pentru mine și pentru cariera mea”

În ediția 13 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Premiul pentru Întreaga Carieră merge la Mihai Bendeac.

iUmor, 12 mai 2021. Premiul pentru Întreaga Carieră

antena 1

În Gala Premiilor iUmor, Premiul pentru Întreaga Carieră avea să ajungă în posesia unuia dintre jurați.

“Trebuie însă să recunoști că mie îmi stă bine cu aceste statuete în față. Am un look Hollywoodian”, a spus Mihai, așteptând să câștige și el un premiu.

Încercând să găsească o scuză, juratul Mihai Bendeac a spus că oricum nu sunt bine făcute statuetele pentru că sunt din plastic, făcute de chinezi.

“Știi ce am eu de remarcat aici? Nimicnicia lor sufletească. Faptul că aveau fiecare câte două stauete în față și felul în care mă tratau (…) Ca un bogat care râde de un sărac”, a spus Mihai Bendeac în culise.

Actorul George Ivașcu a intrat în scenă, fiind pregătit să înmâneze premiul pentru Întreaga Carieră.

Citește și: iUmor, 5 mai 2021. Andreea Raicu, o prezență elegantă, face furori. “Să știi că a ieșit și pe camera chimia dintre tine și Mihai”

“De-a lungul timpului mulți au încercat să-l imite în timp ce el a continuat cu modesties ă fie același om dedicate crezului său artistic. Întotdeauna devotat publicului, a rămas mereu unic, original și a găsit de fiecare data o cale de a ne uni pe toți”, a spus George Ivașcu.

“Pentru o secundă mi-a trecut prin minte “Doamne Iisuse Cristoase dacă a venit George Ivașcu și va face o prezentare care să ducă cu gândul spre mine și la final să ofere un premiu pentru Cheloo? ” Cred că mi s-ar fi părut o cioacă monstruoasă”, a adăugat Mihai Bendeac.

Pe cran s-au derulat momente apoteotice și extrem de amuzante cu Mihai Bendeac, amintindu-le tuturor cât este de talentat.

Când l-a chemat pe scenă pe Mihai, juratul a fost extrem de încântat să meargă în aplauzele publicului să își ia binemeritatul premiu.

Discursul memorabil al lui Mihai Bendeac

“Acesta este un omagiu pentru mine și pentru cariera mea”, a spus Mihai Bendeac.

“Mă bucur că acest premiu mi-a fost înmânat de către omul care a pus prima cărămidă la cee ace vedeți în fața dumneavoastră. Această statuetă este semnul că la un moment dat aici va fi o statuie”, spune Mihai Bendeac pe scenă.

El a decis să dedice premiul câștigat oamenilor din spatele camerelelor, echipei de producție iUmor.

Citește și: iUmor, 5 mai 2021. Petre Roman, roast senzațional pe scena iUmor. “Mario Lopez al politicii românești!”

“Această mizerie de show televizionistic fără să vrem face parte din existența noastra și chiar dacă noi acuma nu conștientizăm, (…) oamenii nu vor putea să se gândească la unul dintre noi fără să se gândească și la ceilalți”, a mai completat Mihai Bendeac.

“A repetat în baie”, a zis Delia.

“Orice ar spune Mihai Bendeac în această seară este irelevant. (…) Noi am luat gloria și Mihai Bendeac a luat firimitura”, a mai adăugat Cheloo.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Ultimele știri