Antena Căutare

iUmor, 5 mai 2021. Petre Roman, roast senzațional pe scena iUmor. “Mario Lopez al politicii românești!”

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Petre Roman și-a făcut apariția pe scena iUmor, uimind atât publicul, cât și jurații iUmor.

petre roman iumor Galerie
iUmor, 5 mai 2021. Petre Roman | antena 1

Lui Mihai Bendeac nu i-a venit să creadă când l-a văzut intrând în scenă pe Petre Roman.

“Eu nu cred că l-am văzut niciodată în realitate pe domnul Petre Roman și mi se pare că e un bărbat extrem de elegant”, spune Delia.

“Poate că generația asta nu poate să înțeleagă ce efect avea asupra femeilor, în 90 – 91”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

Petre Roman, elegant ca de fiecare dată și îmbrăcat la costum, a început roast-ul cu glume despre emisiunea iUmor.

“Eu de mulți ani sunt profesor, m-am ocupat cu știința, predau la facultate. Dumneavostră (…) n-ați prea făcut facultate. Păi de unde să vă cunosc, frate?”, s-a scuzat Petre Roman, motivând că de aceea nu îi cunoaște pe jurații iUmor.

Celebrul Petre Roman a început roast-ul cu Delia, despre care a auzit că e o mare cântăreață. Următorul jurat despre care a vorbit a fost Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor,21 aprilie 2021.Madonna, mai dezinvoltă ca oricând,face un roast istoric acid.“Nu-mi explic de ce te comporți like a virgin”

“Despre Mihai Bendeac mi s-a spus că e actor de teatru și de asemenea, actor de niciun film”, spune Petre Roman.

Politicianul și-a amintit cu drag de prima lui apariție la o televiziune, în 1989.

“Oamenii ezită să mă mai invite din superstiție. Prima dată când am fost la o televizune în decembrie 1989 a căzut un regim. Acum singurul regim care poate să cadă e al Deliei”, a zis Petre Roman.

Petre Roman i-a luat la roast pe jurații iUmor

Despre Cheloo, Petre Roman a avut doar cuvinte de laudă, spunând că are o familie frumoasă și o carieră pe măsură.

“Versurile pieselor lui mi-au mers la inimă. Adică mai exact când le-am ascultat era să fac infarct”, spune Petre Roman.

Petre Roman a venit și cu o poveste din război, despre tatăl spu Valter, care a condus un regiment întreg și au intrat împreună în istorie.

Citește și: iUmor, 31 martie 2021. Regina Elisabeta, roast-ul istoric de senzație care i-a fermecat pe jurații iUmor

Dorindu-și să încheie așa cum se cuvine, Petre Roman a ales un banc românesc, despre un ardelean. Ardeleanul s-a pierdut pe munte și, în dezorientarea lui, vede o căruță. Săteanul îl primește în căruță și, plecând, ardeleanul îl întreabă dacă sunt departe de oraș. Badea i-a răspuns că nu. După ceva timp în care au mai înaintat cu căruța, ardeleanul îl întreabă din nou. De această dată, badea a zis că sunt departe de oraș.

“Mario Lopez al politicii românești!”, spune Mihai Bendeac.

Jurații au aflat că Petre Roman are 74 de ani, merge pe munte și duce o viață de sportive. De asemenea, se pare că el aceeași greutate pe care o avea când avea doar 24 de ani.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021. Andreea Raicu, o prezență elegantă, face furori. “Să știi că a ieșit și pe camera chimia dintre tine ... iUmor, 5 mai 2021. Mihaela Tatu a vrut să vadă “cum mai e” și a venit la iUmor pentru un roast de 3 X amuzant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x