Antena Căutare

iUmor, 13 noiembrie 2021. Cleopatra, interpretată de Daniela Nane, a venit să își găsească alesul. “Vrei să fii iubita mea?”

Cleopatra, invitata special a acestei seri, a luat cu asalt scena iUmor. Cleopatra este interpretată de Daniela Nane. Frumoasa invitată a stârnit hohote de râs.

cleopatra interpretata de daniela nane la iumor 11 Galerie
Cleopatra, invitata special a acestei seri, a luat cu asalt scena iUmor. Cleoptra este interpretată de Daniela Nane. | Antena 1

Ca o adevărată zeiță a Egiptului, Cleopatra, purtată de 4 bărbați a intrat în scenă și primul pe car el-a fermecat a fost Mihai Bendeac.

Cu o ținută impresionantă și un mahciaj pe măsură, Cleopatra a atras toate privirile. Juratul Mihai Bendeac părea vrăjit de frumusețea ei.

“Nu te mai uita așa la mine, Mihai. N-ai nicio șansă. (…) Eu când mă supăr, mai iau o piramidă. Tu când te superi mai iei un Piramidon”, spune Cleopatra.

Primul luat la roast a fost Mihai Bendeac. Cleopatra a vorbit despre faptul că pe vremuri, bărbații când voiau să cucerească, mergeau la luptă. Despre Mihai Bendeac a spus că are doar lupte interioare.

Cleopatra a venit la iUmor să își găsească alesul

“Auzi mereu voci. Dacă te deranjează, scoate casca din ureche”, i-a zis Cleopatra.

De asemenea, Cleopatra a spus că Mihai nu s-a căsătorit până la această vârstă pentru că nu a găsit o femeie mai bună decât el.

Citește și: Mihai Bendeac a părăsit masa juriului la iUmor: "Nu se mai poate!". Mâine seară, de la 20:00, la Antena 1

“De ce nu mai faci un duet cu Speak, Delia? E greu să fii numărul 1 când îți atârnă numărul 7004 de gât, așa e?. El e pentru muzică ceea ce ești tu pentru mâncare”, spune Cleopatra care a luat-o la roast și pe Delia.

Apoi a trecut la Cheloo și a vorbit despre tipul de femei pe care îl preferă juratul iUmor.

“Dacă viitorul rege al Angliei nu mă vrea, planul B este fostul rege al audiențelor, Dan Diaconescu. Nu mai e în partid, dar e în continuare o partidă”, a zis Cleopatra, stârnind hohote de râs.

Încercând să îți găsească un soț, Cleopatra a spus că cei buni sunt deja însurați, apoi a mai găsit o explicație.

“Ori pur și simplu nu îmi place mie Bittman”, a mai zis invitata specială.

Bărbatul perfect, în viziunea ei, trebuie să fie sensibil, să aibă curaj și să fie mai frumos decât Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 30 octombrie 2021. Oana Moșteanu prezintă caricaturi. Numărul la care Mihai Bendeac nu înțelege de ce a râs atât de mult

“Frumusețea e relativă și trebuie dublată de șarm, de inteligență, de umor, de carismă. Există și stfel de bărbați. Nu te uita așa, Cheloo. Chiar există”, spune Cleopatra.

Cleopatra s-a răzgândit brusc și i-a surprins pe jurații iUmor.

“Eu cred că cel mai bun bărbat pentru mine ar fi totuși Delia. Ești mișto. Dai din fund mai bine ca Bendeac, râzi mai spectaculos decât Becali”, i-a spus invitata specială.

Sezonul 11 iUmor vine cu noi surprize

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 13 noiembrie 2021. Abel Megyes, mentalistul care l-a uimit pe Mihai Bendeac. "Băi, m-a blocat!"... iUmor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x