Antena Căutare

iUmor, 14 aprilie 2021. Alexandra Pribeagu i-a surprins pe jurații iUmor cu glume inocente despre copilăriile lor

În ediția 9 a sezonului 10  iUmor, Alexandra Pribeagu, pregătită să devină celebră, a venit la iUmor pentru un număr așa cum nu s-a mai văzut, cu glume gingașe despre copilărie.

alexandra pribeagu iumor Galerie
iUmor, 14 aprilie 2021. Alexandra Pribeagu | antena 1

Alexandra Pribeagu este studentă la Arterele Spectacolului – Păpuși, marionete și lucrează cu copiii. Ea atre trei păpuși de bază, pe Biba Bo, Vaian și Buracu. Alexandra a explicat exact cum se folosește fiecare păpușă în parte.

Alexandra a uitat de emoții și a intrat în scenă extrem de entuziasmată. Ea se gândea cum erau și ce făceau jurații în copilărie, care erau jocurile lor preferate și ce pasiuni aveau.

Despre Mihai Bendeac, Alexandra spune că era curioasă ce jocuri juca, dacă bătea mingea când era mic.

"Bătea, dar nu mingea, de ce mă-ntrebi?", a completat Mihai Bendeac.

Despre Delia, concurenta iUmor a spus că sigur jocul ei preferat era Monopoly pentru că acum îi place să numere bani.

“Delia, să știi că eu te admir foarte tare. Tu încă te îmbraci ca un copil. Unul uitat acasă la bunica ”, spune Alexandra.

Alexandra a venit cu glume păpușărești

“Sunteți așa ca niște frați. Și știi de ce? Pentru că intervine și puțin gelozia”, spune concurenta iUmor.

Alexandra a vorbit și despre fratele lui Mihai, despre care spunea că lui îi ies toate și că poate de aceea juratul iUmor e gelos pe fratele lui, iar Delia sigur nu împărțea pufuleții cu sora ei când era mică.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Victor Pătrășcan, invitatul special de la iUmor, are un număr în limba engelză despre Dumnezeu

“Cheloo, să știi că eu sunt ferm convinsă că acolo în sufletul tău se află un copil căruia îi place să deseneze și un copil foarte bun”, spune Alexandra despre juratul iUmor.

La final, concurenta iUmor i-a invitat pe jurați și pe spectator să-și îmbrățișeze copilul interior.

Jurizare Aexandra Pribeagu

“În momentele de cumpănă emoțională eu desenez tot felul de mizerii”, spune Cheloo în culise.

Mihai a zis că energia Alexandrei se potrivește cu cea din Gașca Zurli, iar Cheloo a simțit nevoia să facă o mărturisire despre câinele lui care de o săptămână este extrem mde atașat de păpușa Zurli.

Citește și: iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umorului"

Ce i-a surprins pe Delia și Bendeac este că el are păpușa Zurli acasă pentru copii lui.

“Acest ton pus peste replicile pe care le-ai avut. Mi s-a părut un paradox foarte, foarte amuzant”, spune Mihai Bendeac.

Alexandra a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 14 aprilie 2021. Paul Diaconescu, actorul plin de haz, are un debit muzical debordant și versuri surprinzătoare... iUmor, 14 aprilie 2021. Laurențiu Duță, adesea confundat cu celebrul cântăreț, a găsit rețeta perfecta pentru un număr d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x