Live acumFilm: Conan
Prime Time 20:30Burlacul

iUmor, 14 februarie 2021. Dan Frînculescu, invitatul special al serii, stârnește hohote de râs cu replici acide

În prima ediție din sezonul 10 al emisiunii iUmor urcă pe scenă comediantul Dan Frînculescu, iar jurații nu scapă de remarcile lui usturătoare.

iUmor, 14 februarie 2021. Dan Frînculescu

antena 1

Dan Frînculescu, comediantul de la Ceva Mărunt, este primul invitat special, cel care deschide acest nou sezon. Uimit de publicul care aplaudă de zor și este extrem de activ, Dan Frînculescu a deschis show-ul cu glume la adresa juraților și cum încearcă ei să se facă auziți de către privitori.

Ca să atace țintit, Dan a vorbit despre Mihai Bendeac și prea multele sale nume din buletin.

“În primul sezon de iUmor, producătorii au vrut să pună două scaune și o canapea”, spune Dan, referindu-se la faptul că Mihai a rămas cu sechele și merge foarte des la psiholog.

Gluma care i-a dat pe toți pe spate a fost legată de ceea ce au în comun Mihai Bendeac, Gigi Becali, Sorin Ovidiu Vântu și Cristi Borcea.

Citește și: ”Jurați din cer”, un spectacol iUmor care i-a dat emoții lui Mihai Bendeac

“Toți au scris câte o carte pe care nu o să o citească nimeni”, spune Dan.

Cu toate acestea, poanta care a stârnit și hohote de râs și aplauze a fost legată de faptul că Bendeac a sărutat unele concurente pe gură.

“Multe au declarat după că au rămas cu un gust pământiu. Păi bine măi, fetelor, voi nu știți că ăsta suge tocuri”, spune comediantul.

Mihai nu s-a mai putut abține și a atras atenția asupra unui lucru:

“Dane, dar noi suntem 3 în juriu”.

Comediantul de la Ceva Mărunt a trecut la Delia și a început cu o mărturisire ce a stârnit aplauze: “În ultimul an de liceu ai fost mâna mea dreaptă”.

Glumele au început să fie și mai acide, dar au stârnit admirația lui Bendeac.

“Delia poartă chiloți Victoria. Victoria și-a atât pentru că chiloții ei nu mai sunt un secret pentru nimeni”, spune Dan.

Când Cheloo a aflat că e rândul lui a spus că îi e frică, s-a ridicat de pe scaun și a plecat.

“Nu plec mă, nu plec, dar stau așa într-o parte”, spune Cheloo.

Dan a continuat în stil mare

“Ultimul turneu Paraziții a mers chiar foarte bine pentru că pe afiș nu a mai scris Paraziții. Au scris “Chello de la iUmor și invitații săi””, spune comediantul.

Citește și: Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon iUmor 2021: "Cum adică e ziua mea?!"

Gluma lui Dan Frînculescu la care a râs chiar și juratul iUmor a fost:

“Cheloo e un rapper așa bătrân că el nu mai fuge de gardă, el merge de garduri”.

Se pare, însă că Dan a mers prea departe atunci când a vorbit despre faptul că juratul Cheloo este homofob. Atât Delia, cât și Bendeac au rămas mască, iar Cheloo a trebuit să îi dea o replică.

Gluma lui Dan Frînculescu care l-a supărat pe Cheloo, la iUmor

“Tocmai mi-am schimbat părerea despre tine”, a spus Cheloo deloc amuzat.

“Băi deci efectiv am simțit organele din corp cum se mută între ele”, a spus Mihai Bendeac într-un interviu în culise.

Pentru a încheia discursul său într-o notă amuzantă, Dan a spus că cei trei jurați iUmor ar putea face lejer o formație: “Cheloo voce, Delia flaut și Mihai fagot”.

“Cred că e cea mai bună glumă care s-a făcut vreodată despre mine”, a remarcat Mihai.

"A fost un moment de roast pe care nu pot să-l aprob", a adăugat Cheloo la final.

Noul sezon iUmor 10 vine cu multe surprize

Cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.