Live acumFilm: Conan
Prime Time 20:30Burlacul

Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon iUmor 2021: "Cum adică e ziua mea?!"

Într-un sezon care se anunță complet neașteptat, nici măcar aniversările nu se întâmplă în ziua binecunoscută, după cum a aflat și juratul iUmor Mihai Bendeac.

Supriză uriașă pentru juratul iUmor 2021, în sezonul zece al emisiunii de comedie. Mihai Bendeac: ”N-am știut că e ziua mea, că aduceam și eu o bomboană...”.

PR

Cel de-al zecelea sezon iUmor va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

”Cum adică e ziua mea?! Și câți ani împlinesc?”, a întrebat Mihai Bendeac când colegii au început, ieri, să îi cânte ”La mulți ani!”, atunci când a sosit la platou pentru filmările celui de-al zecelea sezon iUmor. Văzând însă că cei din jurul său insistă, juratul iUmor a intrat în joc: ”N-am știut că e ziua mea, că aduceam și eu o bomboană...”, mai ales că nu mai este chiar atât de mult până la ziua lui de naştere, sărbătorită pe 16 februarie.

Citește și: iUmor 10 revine duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1!Jurații nu și-au mai recunoscut ”casa” în prima zi de filmări

Ce cadouri și, mai ales, ce invitați surpriză l-au așteptat pe parcursul zilei și cum a reacționat Mihai Bendeac, telespectatorii pot afla în cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Sezonul zece iUmor, din 14 Februarie, de la 20.00, la Antena 1

De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Citește și: Preselecții iUmor 2021. Cum te poți înscrie și care sunt condițiile de participare

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Video