Antena Căutare

iUmor, 14 februarie 2021. Elena Albu, cu vioara la purtător, a pregătit un cuplet care a stârnit valuri de aplauze

În prima ediție din sezonul 10 al emisiunii iUmor urcă pe scenă Elena Albu, mai pregătită cu vioara, care a venit să îi încânte pe jurații iUmor.

elena albu iumor 10 Galerie
iUmor, 14 februarie 2021. Elena Albu | antena 1

Elena Albu, o muziciană de excepție, a urcat pe scena iUmor pentru a impresiona cu talentul său la vioară și nu numai. Concurenta a mărturisit că nu are iubit pentru că e complicată viața amoroasă atunci când pleci în turneu.

Pentru Elena, sau Leana așa cum își spune ea, bărbatul ideal trebuie să respire. Concurenta spune că e o fire romantică.

Ea a intrat pe scenă plină de entuziasm, purtând o rochie verde, lungă, în ton cu instrumentul la care avea să cânte. Elena cântă la vioară și pentru că în pandemie nu a mai avut cântări, a crezut că acum are ocazia potrivită să o mai cunoască și pe ea lumea.

Citește și: Provocare Copot si Badea

Mihai Bendeac a fost extrem de deranjat de faptul că juratul Cheloo o tot întrerupea pe concurentă cu diverse remarci de-ale sale.

Concurenta povestea cum a fost invitată să cânte la o înmormântare, iar casa în care a fost invitată era extrem de luxoasă. Mihai Bendeac continua să fie deranjat de faptul că acum și Delia stătea la povești cu Cheloo în timp ce concurenta aștepta pe scenă să îi vină rândul să își poată continua gluma.

„După ce că era și Cătălin pus pe întrerupt și pe sabotat cu orice preț, femeia mai și spunea că “mie îmi place așa””, mărturisește Bendeac.

Elena Albu a schimbat total show-ul iUmor din 14 februarie 2021

Pentru a schimba dispoziția tuturor, Elena s-a așezat la pian “și totul s-a schimbat”, după cum a spus și Mihai.

Concurenta a cântat o melodie dedicată părinților ei, în care dezvăluia, în rime, că îi plac și manelele.

Pe lângă vocea extraordinară, Elena a stârnit ropote de aplauze pentru carisma și glumițele ei introduse în piesă.

Citește și: Surpriză pentru Mihai Bendeac în cel de-al zecelea sezon iUmor 2021: "Cum adică e ziua mea?!"

Mihai a aplaudat la final reprezentația concurentei și s-a bucurat că a văzut un număr de calitate.

„Îmi venea să îl omor pe Cătălin, după care pe tine, dar acum la final am văzut o artistă”, a spus juratul plin de admirație.

„Ești nebună și simpatică și foarte mișto. Mi se pare că ești foarte bună pentru musical. Ești foarte spumoasă”, i-a spus Delia concurentei.

„Numărul dumneavoastră a fost spectaculos”, i-a transmis Cheloo.

„Vreau să spun că a fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit în această zi. A fost vârful, ca să spun așa”, a completat Cătălin.

Elena a primit 3 x LIKE de la jurații iUmor.

Noul sezon iUmor 10 vine cu multe surprize

Cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor, 14 februarie 2021. Florin Gheorghe stârnește hohote de râs cu glume despre supereroul Rombo... iUmor, 14 februarie 2021. Manuel Miru, francezul cu "nume de columbian și față de evreu", impresionează cu num...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x