Antena Căutare

iUmor, 14 februarie 2021. Fibi Eyewalker, concurenta care i-a făcut pe toți să-și înghită cuvintele de uimire

În prima ediție din sezonul 10 al emisiunii iUmor urcă pe scenă Fibi Eyewalker, înghițitoarea de săbii care i-a lăsat pe jurați cu gura căscată.

pheobe sadovnik eyewalker iumor 10 Galerie
iUmor, 14 februarie 2021. Pheobe Sadovnik Eyewalker | antena 1

Fibi Eyewalker, pe numele ei real Fibi Sadovnik, o apariție extrem de sexy, cu un corp suplu, acoperit de tatuaje, a venit la iUmor pentru a-i uimi pe toți cu talentul ei extrem.

Originară din Israel, cu tată român, frumoasa Fibi își spune "Eyewalker" pentru că așa erau numite în trecut vrăjitoarele. "Eyewalker" este manifestarea viziunii fiecăruia. Astfel, ea a dezvăluit că mama ei făcea vrăji și citește în cărți de tarot, iar ei de acolo i se trage această pasiune pentru tot ce e magic.

Felul în care și-a făcut intrarea în scenă Fibi l-a făcut pe Mihai să zâmbească. Cuceritoarea concurentă, cu o mantie neagră și un costum cu mulți ochi, i-a surprins pe jurați.

Citește și: ”Jurați din cer”, un spectacol iUmor care i-a dat emoții lui Mihai Bendeac

Delia a spus că apreciază foarte mult costumul ei. Concurenta a început prin a “scuipa flăcări” atunci când își atingea sabia magică de gură. Apoi ceea ce a urmat i-a șocat pe toți. Fibi Eyewalker a înghițit sabia care era în flăcări.

“În sfârșit o femeie serioasă, maestre”, i-a spus Cheloo lui Mihai Bendeac.

Asta nu a fost singura încercare de a stârni aplauze furtunoase. Fibi a înghițit mai multe tipuri de săbii.

“Mi-am adus aminte de testele Covid când vedeam”, spune prezentatorul Șerban Copoț.

Dacă asta nu a fost de-ajuns, Fibi a înghițit și o foarfecă uriașă, Mihai Bendeac, speriat pentru viața ei nici nu s-a putut uita.

“Cel mai amuzant, relaxant, bine-venit număr de umor din această superbă zi este Fibi și înghițirea responsabilă a obiectelor feroase și neferoase”, a spus Cheloo după reprezentația concurentei, menită să uimească pe toată lumea.

Cheloo a fost chemat pe scenă pentru a o ajuta pe Fibi Eyewalker, la iUmor

Pentru că numărul nu a luat sfârșit, Cheloo a fost invitat în scenă alături de frumoasa Fibi.

“Nu înțeleg de ce l-a ales pe el, cine i-a spus ei să îl aleagă pe el”, spune Mihai Bendeac surprins că pe scenă a fost chemat Cheloo.

“Aș vrea să-ți dau o șansă să nu mă omori”, îi spune Fibi lui Cheloo.

Concurenta avea să înghită acea sabie, iar Cheloo trebuia să o ajute și să scoată obiectul de metal din gura lui Fibi.

Deși initial a fost panicat, juratul iUmor a acceptat să participe.

Delia, când a auzit ce are de făcut Cheloo, s-a panicat pentru viața lui Fibi și l-a îndemnat pe Mihai să meargă pe scenă.

Citește și: Delia, cu păr lung și creț! Artista și-a făcut o schimbare radicală de look. Ce părere au avut fanii: „Doamne...”

“Nu poți să-ți lași viața în mâinile unui jurat așa”, spune Delia.

Deși toată lumea își făcea griji, Cheloo a reușit să facă totul ca la carte, iar frumoasa concurentă a primit 3 x LIKE din partea juraților.

Noul sezon iUmor 10 vine cu multe surprize

Cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor, 14 februarie 2021. Dan Frînculescu, invitatul special al serii, stârnește hohote de râs cu replici acide... iUmor, 14 februarie 2021. Florin Gheorghe stârnește hohote de râs cu glume despre supereroul Rombo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x