Căutare Live

iUmor, 2 octombrie 2021. Nicole Cherry i-a luat la roast pe jurați. Cum au reacționat la glumele deloc îndulcite

Nicole Cherry a venit în ediția din 2 octombrie 2021 la iUmor. De cum a intrat în scenă, a adus zâmbetul pe buze juraților, care au fost uimiți de prezența vedete în platoul emisiunii de comedie: “Mamă, deja ați început să râdeți! E bine!”, a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry, roast deloc cuminte pe scena iUmor, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1

Antena 1/ iUmor

Emoționată, simpatică și „foarte” însărcinată, Nicole Cherry și-a luat inima în dinți pentru un roast deloc cuminte în cea de-a doua ediție iUmor din acest sezon. Și cum cei trei jurați o cunosc foarte bine, cu atât a fost surpriza mai mare atunci când Nicole a scos glumele la înaintare.

"Vreau să încep prin a o saluta pe doamna Bendeac. Bună, Mihai!", spune Nicole Cherry în introducere.

Nicole Cherry și-a început numărul de roast cu juratul Mihai Bendeac: “Lăsând gluma la o parte, tu Mihai ești un actor extraordinar, prin comparație cu Drăgulin, pe care l-am văzut pe aici că se tot plimbă, are și perucă și ochelari.. Am înțeles că are și gastrită. Îl înțeleg și eu m-aș fi deghizat un pic dacă aș fi ajuns să fac așa ceva pentru bani”, spune Nicole Cherry.

Nicole Cherry, pe scena iUmor, cu un roast de zile mari despre jurați și despre ea, în ediția a doua a sezonului 11

În plus, Mihai Bendeac nu se poate abține să nu remarce un alt lucru care îl face nostalgic: “Imaginea cu Nicole Cherry însărcinată este foarte asemănătoare cu chestia asta, cu Delia dacă ar fi însărcinată. Bă, simți că ai îmbătrânit, la fel cum o vezi pe Cleopatra Stratan că se mărită, ai senzația că ai îmbătrânit”, spune Mihai Bendeac.

Nicole nu a fost deloc blândă și a continuat seria glumelor tăioase, făcând referire și la evoluția sa în calitate de vedetă: “Eu am ajuns vedetă înainte să învăță scriu, ceea ce, credeți-mă, este jenant mai ales când trebuie să dai un autograf. Copoț știe ce zic”.

Citește și: Nicole Cherry, gravidă în șapte luni, la tv. Motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei

Aceasta a făcut și referire la felul în care lumea se raportează la ea de când este însărcinată, dar nu a putut să se abțină și a spus o glumă bună despre Mihai Bendeac: “În ultima vreme mi se spune că sunt un copil cu un copil, la fel ca iubitele lui Mihai”.

“Măi, nu știu ce se întâmplă cu copiii ăștia care devin faimoși.. Se sting și sincer vă spun mi-e frică să nu mi se întâmple și mie același lucru. Eu ce fac cu viața mea? Pot să ajung ca Cleopatra Stratan, să fac ca ea, dar vă spun că e greu, e foarte greu pentru că nu știu de unde a avut puterea aia atât de mare și să se adapteze atât de repede la anonimat”, glumește Nicole Cherry.

Citește și: Petre Roman este primul finalist iUmor din cel de-al 11-lea sezon. Cu ce număr a impresionat pe scena comediei

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

Nicole Cherry, roast deloc cuminte pe scena iUmor, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1... iUmor, 2 octombrie 2021. Cynthia Vasiu, un număr de comedie cu texte culese și umor involuntar. A venit să-și ia revanș...
Ultimele știri