Antena Căutare

iUmor 2020, ediția 10. Petre Dănuț Irinel a venit cu un super număr de stand-up și l-a impresionat pe Mihai Bendeac

Petre Dănuț Irinel a venit cu unul dintre cele mai bune numere de stand up la "iUmor", sezonul 9. Acesta a mai fost și în sezonul 8 și s-a numărat printre ultimii finaliști.

Petre Dănuț Irinel pe scena iUmor, imbracat in negru Galerie
Petre Dănuț Irinel a venit cu un super număr de stand-up și l-a impresionat pe Mihai Bendeac

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Petre Dănuț Irinel a participat și sezonul trecut la "iUmor", a intrat la vot, însă nu a reușit să câștige. Acesta a mărturisit că experiența a fost una unică și frumoasă, dar s-a întors în sezonul 9 cu rețeta succesului.

A intrat pe scenă cu foarte multe emoții, însă a reușit să surprindă cu apariția lui încă din prima clipă. Juraților nu le-a luat prea mult timp să își dea seama cine este și ce potențial talent are.

[ivm guid=td8ibBiZneO]

Petre Dănuț Irinel, concurentul care l-a făcut pe Cheloo să râdă pe scena iUmor

Cei trei jurați au rămas plăcut surprinși de apariția senzațională a concurentului. "Număr extraordinar de stand up comedy, demn de aplauzele tuturor. Chiar sunt fanul lui!", a spus Cheloo, încântat de moment.

Laudele nu s-au oprit aici, se pare că Cheloo a fost foarte surprins și mulțumit de numărul lui Petre Dănuț Irinel. "Mi s-a părut unul dintre cele mai bune numere din acest sezon", a mai adăugat el.

Concurentul a primit trei de "DA" și a plecat acasă cu un moment realizat perfect pe scena "iUmor".

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”, sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor 2020, ediția 10. Vio a făcut senzație pe scenă. Bendeac și Delia s-au ridicat de la masa juriului... iUmor 2020, ediția 10. Marie Jeanette a venit cu un număr special și glume senzuale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x