Căutare Live

iUmor 2020, ediția 11: Lavinia Dalea, bibliotecara cu glume deștepte dă cărțile pe față la iUmor

Lavinia Dalea, o femeie plăpândă, în aparență, a spus cu inocență glume care au strânit aplauze și reacții în juriul iUmor.

iUmor 2020: Lavinia Dalea, bibliotecara cu glume deștepte dă cărțile pe față la iUmor

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Frumoasa Lavinia, în vâstă de 36 de ani, a venit la iUmor pentru că a simțit că trebuie să își mai încerce norocul după ce în sezonul 8 X Factor nu i-a ieșit partea cu cântatul.

Am văzut că a fost o seară specială și eu sunt cireașa de pe tort, bomboana de pe colivă”, a spus Lavinia încrezătoare, înainte de a urca pe scenă.

Lavinia a vorbit despre meseria ei de bibliotecară, făcând puțină auto-ironie. Ea trecut apoi la un alt subiect, și anume religia. Apoi frumoasa concurentă l-a lăsat pe Mihai cu gura căscată atunci când a vorbit despre creeare universului.

Deștept număr! Numărul care a fost nu a fost neapărat stand-up, ci un eseu”, a spus Mihai Bendeac, plin de admirație pentru concurenta iUmor.

Băi stai o secundă! Eu nu te cunosc?”, a completat Bendeac. Concurenta i-a povestit că a fost la X Factor.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

iUmor 2020, ediția 11: Andrei Babici, un moment plin de culoare și magie al Ediției 11 iUmor... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...
Ultimele știri