Antena Căutare

iUmor 2020, ediția 11. "Sora 13" este fan Delia și a obținut un vot de încurajare de la ea. Ce întrebare a primit de la Cheloo

Sora 13 a venit pe scena iUmor pentru a încerca să facă un număr de stand-up diferit, cu amintiri legate de viața personală.

sora 13 la iumor Galerie
iUmor 2020. "Sora 13" este fan Delia și a obținut un vot de încurajare de la ea. Ce întrebare a primit de la Cheloo

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Sora 13 s-a declarat fana Deliei și mărturisește că a venit la iUmor să o impresioneze. Ea ar fi vrut să facă balet, dar nu e prea pricepută. Cu toate acestea, dacă Delia ar avea nevoie de o dansatoare, și-ar dori să o ajute.

Despre Mihai Bendeac nu pot să spun că sunt fana lui”, a declarat Sora 13.

Sunt o fată de la țară, reinterpretată în stil pițiponcist”, a spus Sora 13 la intrarea ei pe scena iUmor.

Concurenta își începe numărul povestind întâmplări din Amsterdam, dar jurații iUmor nu par uimiți sau intrigați de detaliile pe care ea le oferă.

Povestirea ei e o povestire clasică despre dezmățul din Amsterdam. (…) Ăla a fost un număr de stand-up sau a fost o povestioară?”, a spus Cheloo.

Ținând cont de faptul că era deschisă nu cred că a luat-o ca pe o răutate (comentariul lui Cheloo) pentru că nu a fost, a fost doar o curiozitate marca Cheloo”, a spus Delia, în apărarea lui Cheloo.

Să știi că mi se pare că ești o tipă foarte mișto. Îmi pare rău că nu a funcționat exact așa cum ți-ai dorit tu”, i-a transmis Mihai Bendeac concurentei.

iUmor 2020, ediția 11: Dezvăluirea făcută de Mihai. Cum își vede el părul în vise: "Zici că sunt Florin Piersic&quo... iUmor 2020, ediția 11: Lavinia Dalea, bibliotecara cu glume deștepte dă cărțile pe față la iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x