Căutare Live

iUmor 29 noiembrie 2020. Explozie de energie și glume pe bandă rulantă. Florin Ristei, roast-ul la care vei râde cu lacrimi

Florin Ristei, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.

Juratul X Factor, a făcut un roast cu totul special în platoul iUmor, la care jurații nu s-au putut opri din râs: "Nu am vrut să vin până acum pentru că am simțit că nu am cum să vorbesc cu voi de la egal la egal, acum bănuiesc că știți sau poate nu știți: sunt și eu jurat. Nu vreau să vă perii, dar cred că sunt dovada vie că nu-ți trebuie prea multă carte ca să fii în juriu", spune Florin Ristei.

iUmor 29 noiembrie 2020. Explozie de energie și glume pe bandă rulantă. Florin Ristei, roast-ul la care vei râde cu lacrimi

Cel de-al nouălea sezon iUmor se apropie de final, dar nu înainte a-și răsfăța fanii cu o ediție specială de roast, difuzată în această seară de duminică, 29 noiembrie, dată la care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă pe piaţa media.

"Cheloo este un tip care știe exact ce vrea în viață, vrea să enerveze oameni și îi iese și foarte bine. Cică te-ai supărat, odată, la tine acasă, că nu te-a recunoscut cineva", spune Florin Ristei despre jurat.

Mihai Bendeac a fost amuzat la maximum atunci când a venit momentul ca Ristei să vorbească despre el: "Mihai nu e doar jurat, bine, lăsând actoria la o parte că nici actor nu prea e, dar a prezentat X Factor acum doi ani, a fost bine mă! Mie mi-a plăcut! Reformulez: cred că doar mie mi-a plăcut!"

Iată cum au reacționat jurații după momentul lui Florin Ristei: "Ristelul a fost strălucitor"

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena 1

Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt surprinși de nume mari din viața publică, din România, care vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic.

Mai mult, la ceas aniversar, Antena 1 a pregătit trei zile pline de ediții speciale de sărbătoare, astfel că pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, românii vor marca ”Ziua superstiţiilor”. Marți, pe 1 decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la ”roast” de cei mai mari domnitori, scriitori sau artiști din istoria României.

iUmor 29 noiembrie 2020. Irina Margareta Nistor, o prezență specială pe scena comediei. De ce a spus Bendeac "Bună.... iUmor 29 noiembrie 2020. Irinel Columbeanu i-a surprins pe jurați: "Nu știu dacă voi mai avea mulți bani vreodată&q...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x