Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Fachirul din Periș i-a uimit pe toți cu numărul lui. Delia: “I-au ieșit stropi din ochi”

Fachirul din Periș s-a întors la iUmor pentru a-i începlini lui Mihai Bendeac plăcerea lui vinovată. Nu incercati acasa!

Galerie
iUmor 2020, Semifinala. Fachirul din Periș i-a uimit pe toți cu numărul lui. Delia: “I-au ieșit stropi din ochi”

Fachirul din Periș, concurentul care ne-a obișnuit cu trucurile sale ieșite din comun, a urcat pe scena iUmor în Semifinală cu un număr mai greu decât de obicei. Vizivil îngrijorat pentru numărul lui de pe scenă, Fachirul a mărturisit:

“Ceea ce o să urmeze e ceva mai greu decât ce am făcut până acum și chiar am zis că nu o să mai fac niciodată”.

Deși în audiții Mihai Bendeac nu l-a recunoscut, Fachirul nu s-a mirat pentru că a spus că s-a schimbat mult în ultimii 9 ani. Atunci Mihai l-a rugat să facă numărul cu laptele scos pe ochi, dar Fachirul i-a explicat că din clipa în care a făcut acel truc, în urmă cu mulți ani, nu a mai exersat deloc.

citește și: Crina Zvoboda, mireasa - ventriloc, face un super-show la iUmor. Delia a rămas uimită de talentul concurentei

De data aceasta, pentru a-I împlini dorința lui Mihai, Fachirul a venit pregătit cu lapte, dar nu a văzut că avea lapte bătut. După ce a primit o sticlă de lapte, el a urcat pe scena iUmor.

Plăcerea vinovată a lui Mihai Bendeac, pe cale să se întâmple

Costel Pripas, cu numele de scenă, Fachirul din Periș, el a urcat pe scenă purtând o mantie neagră.

“Aa deci o faci pe aia cu laptele?”, a spus Mihai surprins.

Înainte să înceapă numărul cu laptele, Fachirul a spus că are nevoie de susținerea lui Bendeac. El a cerut ajutorul a doi bărbați care să stea în stânga și în dreapta lui ca să un leșine în timpul numărului.

Fachirul a vrut mai întâi să testeze 7 persoane la skandenberg pentru a fi sigur că se lasă pe mâini bune. Concurentul iUmor l-a rugat pe Mihai să aleagă acești 7 bărbați.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

“Ceva legat cu occulta mondială, șapte”, a completat Mihai, care se întreba de ce a avut nevoie de 7 oameni.

“Într-o demonstrație uluitoare de forță, celebrul Fachir din Periș a ironizat o serie de 7 bărbați, încercând să testeze care este mai puternic să îi susțină măreția”, a spus Mihai Bendeac.

Fachirul i-a păstrat pe primul și pe ultimul bărbat cu care a făcut skandenberg alături de el pe scenă.

“Vreau să nu o luați ca pe o joacă, ceea ce o să fac eu, adică proba cu laptele și să fiți foarte atenți la mine”, le-a spus concurentul celor doi susținători.

“N-a mai făcut asta de 9 ani și când a încercat acum 9 ani, s-a prăpădit la pământ. În primul rând că a existat acest grad de periculozitate pe care nu l-ați luat în calcul”, a adăugat Delia.

Înainte de numărul cu laptele, Fachirul a încercat un truc cu un ac pentru a-și testa capabilitatea lui de concentrare. Apoi a fost adus laptele pe scenă pentru numărul mult așteptat de toți.

“Să nu fie chefir!”, a menționat Delia.

Fachirul, fiind îngrijorat pentru ceea ce urma să se întâmple, el a aprins o lumânare, în cazul în care se va termina tragic numărul său. El a avut nevoie de o oglindă, și-a desfundat nasul cu un spray nazal și a tras lapte pe nas cu un pai și a reușit să scoată lapte pe ochi. Cu toate acestea, el nu a fost mulțumit de rezultat și a vrut să mai încerce o dată.

El a fost pe punctul de a leșina, dar cei doi băieți de lângă el, l-au ajutat. Pentru că laptele a stat prea mult timp afară, în timp ce îl scotea pe ochi, laptele a făcut o pojghiță și i-a blocat canalul. De aceea nu putea să scoată laptele pe ochi cu jet.

Jurații iUmor nu au putut vota altfel

A treia oară a fost cu noroc și a reușit să scoată laptele cu jet, stropind oglinda. Publicul, juriul și prezentatorii l-au aplaudat extaziat.

“I-au ieșit stropi din ochi”, a spus Delia.

citește și: Fachirul din Periș, negocieri la sânge cu Mihai Bendeac, la „iUmor”! Câți bani i-a cerut

“Costele, asta a fost pentru toți cei care nu au crezut în tine. (…) Domnul Costel, a fost o bucurie”, i-a spus Mihai Bendeac.

“Destinul dumneavoastră stă în această seară în mâinile colegului nostru. El vă va decide soarta”, i-a spus Delia Fachirului, arătând spre Cheloo.

“Omu are idei puține și fixe. Vreau să scot lapte pe ochi, filmat. I-am îndeplinit dorința”, a spus Cheloo.

Jurații au încercat să vadă dacă îl vor convinge să dacă din nou acest număr pentru o sumă impresionantă de ani, dar Fachirul a spus că nu va mai face asta niciodată.

“Conform traiectoriei din această zi, eu nu cred că ar trebui să ajungi în finală. Ce planuri ai tu pentru finală?”, l-a întrebat Cheloo pe Costel.

“Chiar nu m-am gândit atât de departe, dar (…) o să încerc stand-up”, a spus încrezător Costel.

Jurații i-au acordat trei Like-uri și Fachirul este unul dintre finaliști.

Marea finală iUmor, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

iUmor 2020, Semifinala. Crina Zvobodă, ventrilocul carismatic, a adus trei președinți pe scenă... S-a decis al doilea finalist al acestei ediții iUmor! Cine a convins juriul să îi ofere un loc în marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x