Antena Căutare

iUmor 2020, Semifinala. Fachirul din Periș i-a uimit pe toți cu numărul lui. Delia: “I-au ieșit stropi din ochi”

Fachirul din Periș s-a întors la iUmor pentru a-i începlini lui Mihai Bendeac plăcerea lui vinovată. Nu incercati acasa!

Galerie
iUmor 2020, Semifinala. Fachirul din Periș i-a uimit pe toți cu numărul lui. Delia: “I-au ieșit stropi din ochi”

Fachirul din Periș, concurentul care ne-a obișnuit cu trucurile sale ieșite din comun, a urcat pe scena iUmor în Semifinală cu un număr mai greu decât de obicei. Vizivil îngrijorat pentru numărul lui de pe scenă, Fachirul a mărturisit:

“Ceea ce o să urmeze e ceva mai greu decât ce am făcut până acum și chiar am zis că nu o să mai fac niciodată”.

Deși în audiții Mihai Bendeac nu l-a recunoscut, Fachirul nu s-a mirat pentru că a spus că s-a schimbat mult în ultimii 9 ani. Atunci Mihai l-a rugat să facă numărul cu laptele scos pe ochi, dar Fachirul i-a explicat că din clipa în care a făcut acel truc, în urmă cu mulți ani, nu a mai exersat deloc.

citește și: Crina Zvoboda, mireasa - ventriloc, face un super-show la iUmor. Delia a rămas uimită de talentul concurentei

De data aceasta, pentru a-I împlini dorința lui Mihai, Fachirul a venit pregătit cu lapte, dar nu a văzut că avea lapte bătut. După ce a primit o sticlă de lapte, el a urcat pe scena iUmor.

Plăcerea vinovată a lui Mihai Bendeac, pe cale să se întâmple

Costel Pripas, cu numele de scenă, Fachirul din Periș, el a urcat pe scenă purtând o mantie neagră.

“Aa deci o faci pe aia cu laptele?”, a spus Mihai surprins.

Înainte să înceapă numărul cu laptele, Fachirul a spus că are nevoie de susținerea lui Bendeac. El a cerut ajutorul a doi bărbați care să stea în stânga și în dreapta lui ca să un leșine în timpul numărului.

Fachirul a vrut mai întâi să testeze 7 persoane la skandenberg pentru a fi sigur că se lasă pe mâini bune. Concurentul iUmor l-a rugat pe Mihai să aleagă acești 7 bărbați.

iUmor sezonul 9 se apropie de sfârșit, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care decid cui acordă șansa de a merge în marea finală.

“Ceva legat cu occulta mondială, șapte”, a completat Mihai, care se întreba de ce a avut nevoie de 7 oameni.

“Într-o demonstrație uluitoare de forță, celebrul Fachir din Periș a ironizat o serie de 7 bărbați, încercând să testeze care este mai puternic să îi susțină măreția”, a spus Mihai Bendeac.

Fachirul i-a păstrat pe primul și pe ultimul bărbat cu care a făcut skandenberg alături de el pe scenă.

“Vreau să nu o luați ca pe o joacă, ceea ce o să fac eu, adică proba cu laptele și să fiți foarte atenți la mine”, le-a spus concurentul celor doi susținători.

“N-a mai făcut asta de 9 ani și când a încercat acum 9 ani, s-a prăpădit la pământ. În primul rând că a existat acest grad de periculozitate pe care nu l-ați luat în calcul”, a adăugat Delia.

Înainte de numărul cu laptele, Fachirul a încercat un truc cu un ac pentru a-și testa capabilitatea lui de concentrare. Apoi a fost adus laptele pe scenă pentru numărul mult așteptat de toți.

“Să nu fie chefir!”, a menționat Delia.

Fachirul, fiind îngrijorat pentru ceea ce urma să se întâmple, el a aprins o lumânare, în cazul în care se va termina tragic numărul său. El a avut nevoie de o oglindă, și-a desfundat nasul cu un spray nazal și a tras lapte pe nas cu un pai și a reușit să scoată lapte pe ochi. Cu toate acestea, el nu a fost mulțumit de rezultat și a vrut să mai încerce o dată.

El a fost pe punctul de a leșina, dar cei doi băieți de lângă el, l-au ajutat. Pentru că laptele a stat prea mult timp afară, în timp ce îl scotea pe ochi, laptele a făcut o pojghiță și i-a blocat canalul. De aceea nu putea să scoată laptele pe ochi cu jet.

Jurații iUmor nu au putut vota altfel

A treia oară a fost cu noroc și a reușit să scoată laptele cu jet, stropind oglinda. Publicul, juriul și prezentatorii l-au aplaudat extaziat.

“I-au ieșit stropi din ochi”, a spus Delia.

citește și: Fachirul din Periș, negocieri la sânge cu Mihai Bendeac, la „iUmor”! Câți bani i-a cerut

“Costele, asta a fost pentru toți cei care nu au crezut în tine. (…) Domnul Costel, a fost o bucurie”, i-a spus Mihai Bendeac.

“Destinul dumneavoastră stă în această seară în mâinile colegului nostru. El vă va decide soarta”, i-a spus Delia Fachirului, arătând spre Cheloo.

“Omu are idei puține și fixe. Vreau să scot lapte pe ochi, filmat. I-am îndeplinit dorința”, a spus Cheloo.

Jurații au încercat să vadă dacă îl vor convinge să dacă din nou acest număr pentru o sumă impresionantă de ani, dar Fachirul a spus că nu va mai face asta niciodată.

“Conform traiectoriei din această zi, eu nu cred că ar trebui să ajungi în finală. Ce planuri ai tu pentru finală?”, l-a întrebat Cheloo pe Costel.

“Chiar nu m-am gândit atât de departe, dar (…) o să încerc stand-up”, a spus încrezător Costel.

Jurații i-au acordat trei Like-uri și Fachirul este unul dintre finaliști.

Marea finală iUmor, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

iUmor 2020, Semifinala. Crina Zvobodă, ventrilocul carismatic, a adus trei președinți pe scenă... S-a decis al doilea finalist al acestei ediții iUmor! Cine a convins juriul să îi ofere un loc în marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x