Antena Căutare

iUmor, 23 octombrie 2021. Charlie Chaplin, invitatul special al serii. A făcut un moment de roast despre vedetele din România

Surpriza a fost foarte mare atunci când juriul iUmor l-a văzut pe scneă pe nimeni altul decât Charlie Chaplin, impersonat de actorul Cristi Iacob.

Charlie Chaplin, invitatul special al serii. A făcut un moment de roast despre vedetele din România la iUmor 2021 Galerie
Charlie Chaplin, invitatul special al serii. A făcut un moment de roast despre vedetele din România la iUmor 2021 | Antena 1

Charlie Chaplin a venit la iUmor și i-a surprins pe jurați cu un moment de roast despre vedetele din România. Jurații nu au fost excluși din momentul său, dar s-au amuzat teribil. Personajul a fost interpretat de actorul Cristi Iacob.

Charlie Chaplin, pe scena iUmor 2021. A făcut un moment de roast amuzant despre vedete

Charlie Chaplin a venit la iUmor 2021 cu un număr de roast depsre mai multe vedete din România, iar jurații nu au putut scăpa glumele sale.

„Dacă te uiți în jos Delia, nu vezi curcubeul. Dacă te uiți la curcubeu, ratezi copănelul. Există două lucruri îngrozitoare pe lumea asta: moartea și cartea lui Mihai Bendeac”, au fost glumele sale la început.

„Eu sunt fan. Charlie Chaplin a avut ultimul copil pe la 80 de ani. I-am citit autobiografia”, spune Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Princess Tweedle Needle, moment inedit în fața juraților: „Nu încercați asta acasă”

„Bună seară tuturor. Pentru necunoscători eu sunt Charlie Chaplin. Dacă nu știți, Duban este un actor care nu a mai jucat de 45 de ani, nu râde Mihai ca la tine în CV este trecut la ce vrei să faci într-o viață viitoare. Voi mă știți din filme, dar marea mea dragoste a fost teatrul, am fost acuzat că simpatizez cu regimul comunist, dacă se întâmpla în românia... M-au întrebat cine sunt și le-am zis c sunt actor și au crezut că sunt Romică Țociu. Vârziu, Viziru și Fodor, ei sunt un exemplu că dacă vrei să reușești în actorie trebuie să eșuezi la muzică. Până să vin în România, am crezut că filmul mut a murit aici. L-ați chemat pe Irinel Columbeanu, înainte îi lustruiați pantofii, acum îi dați voi o pereche”, au fost câteva dintre glumele spuse de el.

La finalul numărului, Charlie Chaplin a ținut să le mai transmită câte un gând juraților.

„Un sfat pentru o viață întreagă, Mihai nu mai sta atât șa masa asta, că trece pe lângă tine Codin, Delia ar trebui să te lansezi internațional, dar trebuie acum, ca să nu auzim de concertul La reveDelia. Domnul Cheloo, am mirosit că aveți mult umor, dar îl țineți ascuns”, a mai spus el.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Gabriela Garlonta a spus poezii pe scenă și i-a dedicat „o terțină” lui Mihai Bendeac

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 23 octombrie 2021. Pippino de România i-a dezamăgit pe jurați cu numărul său. A revenit pe scenă, dar nu a convin... Mădălin Ghioc este finalistul cu numărul cinci al celui de-al 11-lea sezon iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x