Antena Căutare

iUmor, 23 octombrie 2021. Mădălin Ghioc a revenit pe scenă cu un număr asemănător celui din sezonul 9. A făcut glume despre o țară

Mădălin Ghioc a revenit pe scena iUmor 2021 cu un număr asemănător celui pe care l-a prezentat și în sezonul 9 al show-ului, iar jurații l-au felicitat.

Mădălin Ghioc a reușit să surprindă plăcut și de această dată pe toată lumea de la iUmor 2021, sezonul 11. Acesta a făcut glume pe seama francezilor și a țării lor, iar Cheloo a fost mai mult decât încântat de prestația sa.

Mădălin Ghioc, glume despre Franța și jurații iUmor 2021 s-au amuzat tare. Ce a spus concurentul

Mădălin Ghioc a revenit pe scena iUmor cu un număr senzațional de glume despre Franța, în comparație cu România.

„Sunt și eu în centrul atenției. Sunt Mădălin Ghioc. Am mai fost în sezonul 9. Am venit pentru a doua oară la iUmor datorită susținătorilor, să mai încerc încă o dată”, spune el înainte de a urca pe scenă.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Arun de la Tecuci, piratul cu talent culinar și muzical. “Cheloo a fost un piranha într-un bazin”

„Ce mai faceți voi? Bine, nu-i așa? În 2021 am făcut încăzirea cu Bacău și Bucureși. În 2021, facem altele. Franța, țara de la care a pornit sintagma „Să moară Franța dacă nu e așa”. La școală avem limba franceză și mi se oprea inima când auzeam Qu'est ce que vous avez prepare pour aujour'hui? Francezii sunt de treabă până le spui de unde ești. Francezii sunt atât de obosiți, încât ar trebui să se numească Frânta”, au fost unele dintre glumele pe care concurentul le-a prezentat la iUmor 2021.

Jurizarea lui Mădălin Ghioc de la iUmor 2021, 23 octombrie

Jurații au fost foarte mulțumiți de numărul creat de Mădălin Ghioc și i-au oferit voturi de încredere, pozitive.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Momentul în care Mihai Bendeac a solicitat echipajul de ambulanță. Din ce cauză i s-a făcut rău

„Pentru noi ești o piatră de hotar, în această groapă de gunoi, te găsesc strălucitor tinere. Eu nu sunt pasionat de nimic din Franța”, îi spune Cheloo care a mers să-i strângă mâna.

„Întotdeauna eu am vrut să locuiesc în România. Iubesc din ce în ce mai mult că suntem aici. Te apreciez, a fost un moment foarte drăguț și îți urez succes pe mai departe”, spune Mihai Bendeac.

„Am senzația că fiind întors cu scaunul te ajută”, i-a spus și Delia.

„Ți-ai pus tabliuri în casă cu noi?”, îl întreabă Mihai Bendeac pe concurent.

„Da, puteți vedea pe youtube”, îi răspunde el.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 23 octombrie 2021. Julia Kolarova, numărul de ventrilocie cu care a speriat-o pe Delia: „Visez la noapte”... iUmor, 23 octombrie 2021. Laura Bișog a impersonat-o pe Mirabela Dauer și le-a cântat aproape la fel ca și artista de re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x