Antena Căutare

iUmor, 16 octombrie 2021. Arun de la Tecuci, piratul cu talent culinar și muzical. “Cheloo a fost un piranha într-un bazin”

În sezonul 11 iUmor concurenții au venit mai pregătiți ca oricând să stârnescă hohote de râs și uimire. Arun de la Tecuci a venit la iUmor 2021 deghizat în pirat și pregătit să stârnească hohote de râs.

arun de la tecuci la iumor sezonul 11 Galerie
Arun de la Tecuci s-a îmbrăcat în pirat și a spus că deși poartă un eye patch, așa cum purtau pirații când rămâneau fără un ochi, el a menționat că are ambii ochi și că e sănătos. | Antena 1

Arun de la Tecuci s-a îmbrăcat în pirat și a spus că deși poartă un eye patch, așa cum purtau pirații când rămâneau fără un ochi, el a menționat că are ambii ochi și că e sănătos.

“Când ai spus Arun de la Tecuci, e clar. A venit nebunul”, a mai spus personajul inedit.

“O să spună că nu am toată țigla pe casă”, a mai adăugat Arun.

Concurentul iUmor a povestit că are propriul său cont de Tik Tok și video-urile lui amuzante l-au ajutat să strângă foarte mulți urmăritori. El apare sfințind carnea pe grătar și alte video-uri amuzante.

Arun de la Tecuci, piratul de pe scena iUmor

Arun a urcat pe scena iUmor pregătit să îi surprindă pe jurații. El a pregătit pe masa trei preparate, spunând că sunt potrivite pentru colecțiile toamnă, iarnă și primăvară.

Arun i-a oferit lui Mihai Bendeac ciolan cu fasole, scăriță cu cartofi pentru Delia și pui la rotisor pentru Cheloo.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Vlăduța Lupău i-a colindat pe jurați, de Crăciunul sărbătorit mai devreme

“Iar s-a venit cu plocon? A fost ca la han. Mâncărică (…) Deci îmi plouă în gură numai când îmi amintesc. Mă uit la mâncarea aia și îmi plouă în gură”, spune Șerban Copoț din culise.

Cei trei jurați au început să mănânce, fiind de-a dreptul cuceriți de surpriza culinară. Cu toate acestea, trofeul de aur era la Arun, sub formă de ciolan.

“Toți așteaptă ciolanul, fiecare cu norocul lui”, a spus concurentul iUmor.

Cât au mâncat jurații, Arun de la Tecuci a dorit să le cânte “Unde dragoste nu e, nimic nu e”.

“Acoloe drgostea și la noi nimic nu e”, a zis Dan Badea din culise.

“Care e treaba cu piratul?”, zice nedumerit Șerban Copoț.

“N-are drepturi la piesa asta. A piratat-o”, a explicat Dan Badea.

După ce Arunc a cerut publicului să îi aplaude pe jurați, când a ajuns la Mihai Bendeac, i-a spus, din greșeală, Mihai Petre, stârnind hohote de râs.

Șerban Copoț nu era singurul care nu a înțeles costumația concurentului. Și Delia l-a întrebt pe Arun despre costumul de pirat.

“Îmi place foarte mult ținuta de pirat și unde lucrez sunt mândru că sunt oameni care s-au gândit să mă îmbrace în această ținută”, a explicat Arun, care lucrează în Satul de Vacanță în Mamaia.

Mihai Bendeac a dorit să știe și povestea din spatele numărului, iar Arun a spus că îi place să cânte și să gătească și a venit cu aceste două pasiuni ale sale

Jurizare Arun de la Tecuci în sezonul 11 iUmor

Jurații iUmor au fost surprinși de faptul că nu au găsit legătur dintre costumația lui Arun de la Tecuci și momentul său de pe scenă. Concurentul iUmor a explicat că a venit să le prezinte cele mai mari pasiuni ale sale cu care se mândrește.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Valentin Andrieș este nevăzător și i-a uimit pe jurați cu autoironia, talentul și povestea de viață

“Domnul meu, în calitate de judecător artistic la această scârbavnică pușcărie de televiziune, pot să vă pun o întrebare? Din punct de vedere artistic sunteti recidivist?”, a întrebat Cheloo.

“N-am făcut pușcărie până în prezent”, a zis Arun.

“Să moară metafora mea dacă nu..”, a zis Cheloo râzând.

Delia a întrebat cine a gătit mâncarea pe care a adus-o el, iar ocncurentul a răspuns că prietena lui, doamna Maria.

Arun a povestit că numele lui e din Biblie, Arun fiind fratele lui Moise. Cu toate acestea, când Mihai l-a întrebat ce făcea Moise, Arun a răspuns că nu știe.

“Cheloo a fost un piranha într-un bazin”, a spus Șerban, după ce a văzut cum Cheloo a devorat un pui în 5 minute.

“Un număr extraordinar de gustor, bine pus la punct. Zici că am avut șef la lopată”, a zis Cheloo.

Arun de la Tecuci a luat 3 x DISLIKE de la jurații iUmor.

“El a venit cu toată inima și cu toată încrederea. (…) Aș fi putut da like măcar pentru o masă copioasă”, a mai adăugat Delia.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 16 octombrie 2021. Stevo Joslin, concurentul cu umor american, i-a surprins pe jurați. "Foarte smart tot ce ... iUmor, 16 octombrie 2021. Momentul în care Mihai Bendeac a solicitat echipajul de ambulanță. Din ce cauză i s-a făcut ră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x