Antena Căutare

iUmor, 23 octombrie 2021. Siegfried & Joy, trucuri de magie în ritmuri de dans. Au pus în scenă un show din Las Vegas

Siegfried & Joy au venit cu un show complet de magie, în ritmuri de dans, chiar de la Vegas, pe scena iUmor 2021.

Siegfried & Joy, trucuri de magie în ritmuri de dans. Au pus în scenă un show din Las Vegas, la iUmor 2021 Galerie
Siegfried & Joy, trucuri de magie în ritmuri de dans. Au pus în scenă un show din Las Vegas, la iUmor 2021 | Antena 1

Siegfried & Joy au adus un strop de culoare și de amuzament pe scena iUmor 2021, cu mai multe numere de magie ca într-un show complet demn de Las Vegas, loc unde aceștia performează regulat.

Siegfried & Joy, momentul de magie în care Mihai Bendeac s-a simțit în largul său, la iUmor sezonul 11

Siegfried & Joy au reușit să creeze un moment inedit de umor, demn de show-urile celebre din Las Vegas, loc unde cei doi magicieni merg des să-și pună în scenă spectacolele.

„Bună România. El e Sigfried și eu sunt Joy și împreună suntem Sigfried și Joy din Germania. Iubim România. Suntem magicieni, așa că facem magie. Ne place să răspândm magie. Nu suntem aici pentru competiție”, spun cei doi magicieni.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Momentul în care Mihai Bendeac a solicitat echipajul de ambulanță. Din ce cauză i s-a făcut rău

„Mi-am trăit copilăria pe ritmurile acestea”, spune Cheloo la un moment dat.

„Cred că unul dintre ei era fost balerin, că mișcările lui erau foarte corecte. Sigur a fost dansator”, spune Delia.

„În Vegas am găsit cel mai bun truc magic. Magic Randi. Vom pune un scaun în mijloc și vă voi arăta. Haideți să ne distrăm în Las Vegas-ul din România. Mihai văd că strălucești de dorință să vii pe scenă să înveți magie. Mihai aveai visul de a deveni magician? Te gândeai să zbori ca o prințesă? Trăiește-ți visul”, mai spun concurenții, invitându-l pe Mihai Bendeac pe scenă ca asistent.

Jurizarea Siegfried & Joy la iUmor 2021, sezonul 11, 23 octombrie

Jurații au fost bucuroși să asiste la un show complet de magie pe ritmuri de dans. Iată cum au jurizat:

„Arătați atât de bine toți trei, ar trebui să-l angajați. Senzațional. Ai strălucit, ai fost o zeitate a magiei, ca o zână”, spune Delia.

„Bună seara, de unde sunteți, dragi prieteni?”, întreabă Cheloo.

„Din Berlin, dar călătorim în Las Vegas”, spun cei doi.

„Spectacolul a fost fantastic, ar trebui să-l luați pe Mihai Bendeac, noi vrem să mai scăpăm de el. Un trio formidabil. Vreau să vă felicit pentru outift, e impecabil. Combinațiile sunt superbe”, mai spune Delia.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021.Chester, rapper-ul care a avut un flow greu de urmărit. “Semeni cu Nick de la N&D”

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 23 octombrie 2021. Laura Bișog a impersonat-o pe Mirabela Dauer și le-a cântat aproape la fel ca și artista de re... iUmor, 23 octombrie 2021. Pippino de România i-a dezamăgit pe jurați cu numărul său. A revenit pe scenă, dar nu a convin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x